Zoya goes pretty | Shea vaj kókuszolajjal




Nem olyan régen, Raminál, a Stílus és egyéb blog bloggerinájánál nyereményjáték volt, amin 3 termék került kisorsolásra, és végül én is a szerencsés nyertesek egyike lettem, így került hozzám ez a Zoya goes pretty márkájú sheavaj.
Elég szerencsésen jött ki végül a sorsolás, mert a másik két termék egy fürdőcsoki (nincs kádunk, bár azóta egy másik márkánál nyertem két fürdősütit, úgyhogy valahogy orvosolni kell ezt a kádproblémát :D), és egy kézkrém volt (pont előtte vettem), így a lehető legjobb terméket sikerült megnyernem. Korábban már eljátszottam a gondolattal, hogy ki szeretnék próbálni ettől a márkától egy ilyen típusú terméket, de valahogy mégsem sikerült odáig eljutnom, hogy valóban történjen is valami ilyesmi lépés részemről, így Raminak köszönhetően most mégis tulajdonosa lehetek ennek a terméknek.

A shea vaj maga egy fém, lecsavarható tetejű tégelyben kapott helyet. A matrica a tégelyen eléggé letisztult, mégis nagyon jól néz ki, kicsit olyan "retro" hatása van. Alul pedig a leírást, és az összetevőlistát találjuk.



A tégelyben összesen 30 g shea vaj és kókuszolaj található. Nem tudom egyébként, hogy mennyi lehet a shea vaj - kókuszolaj arány a termékben, de a kókuszolajból illatként semmit nem érzek, a hatását pedig nem tudom, mennyire tudja kifejteni. 


A sheavaj elég kemény, de testhőmérsékletre (vagyis ujjal belenyúlva) krémes lesz, így könnyen kenhetővé, eloszlathatóvá válik. Nagyon kevés is elég, így a 30 g elég sokáig kitart. Nem mondom, hogy táskába dobós darab, bár a tégely miatt pont az lenne, mert masszív darab, nem kell attól félni, hogy baja esik, de a belenyúlkálós dolog részemről maximum itthon kivitelezhető. Egyrészt a higiénia miatt, ilyen típusú termékekbe csak és kizárólag tiszta kézzel szeretek belenyúlni, másrészt az utcán járva, vagy valami tömegközlekedési eszközön ülve nem épp a legpraktikusabb. Mindenesetre úgy gondolom, hogy az esti, testápolási rutin tökéletes része lehet, mert hamar beszívódik - attól függően, hogy mennyit viszünk fel persze, nem hagy zsíros érzetet maga után, ha sokat viszünk fel, akkor is inkább olajos, de ez a kókuszolajnak köszönhető, csak ápolt és puha bőrt . Arcra, kézre és konkrétan bármi száraz, plusz ápolást igénylő területre lehet kenni a bőrön (mondjuk engem maga a shea vaj illata kicsit zavar, úgyhogy én szájra nem kenném, akármennyire is hatásos), mindenhol kifejti ápoló hatását.


Az alábbi webshopokban leltem rá (ez nem zárja ki azt, hogy máshol nincs):


 NatúrAngyal                             Naurel                            Egészségbolt

A NatúrAngyal webshop kínálatában 30 g-os kiszerelésben érhető el, 2590 Ft-ért,
a Naurel webshopban 100 g-os kiszerelésben kapható 3990 forintos áron,
az Egészségbolt webáruházban pedig szintén 100 g-os méretben 4023 forintért rendelhető meg.
Az árak erre, a shea vajas kókuszolajos verzióra vonatkoznak, a többinél eltérhetnek :)


Ti használtatok már Zoya goes pretty terméket? Mik a tapasztalataitok? Szeretitek a natúr termékeket?

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.