Pet'la Plate | 2016 Spring (Plates only _ without swatches)


Ismét 8 új csodálatos lemezzel bővült a Pet'la Plate kínálata, és a mai bejegyzésben szeretném is őket nektek meg- és bemutatni teljes valójukban. Aki a swatchokra vágyik, annak majd a következő Pet'lás poszt fog kedvezni, ugyanis már így is 24 kép kapott helyet a bejegyzésben (a kezdőképen kívül), Petra szavaival élve picture heavy lenne, ha még ide pakolnám a 8 swatchot és 8 manikűrös képet - igazából én is így éreztem, de azért kellett a megerősítés :D No de a lemezek.


Bonnie's wishes

Az egyik (ha nem a) legszuperebb lemez a kollekcióból. Imádom a kutyákat és Szaffit, úgyhogy nagyon örültem, mikor anno mondta Petra, hogy lesz ilyen. :) A kedvencem még mindig a kaksi minta, vicces szerintem - és többféleképp is fel lehet használni: lehet ugye önmaga, de akár muffinon krém, tejszínhab és csavartfagyi is. De úgy önmagában az egész lemez a legkedvencebb számomra :)




Curls

A fenti nagy minta és a lenti levelesek a kedvenceim, de elegánsabb manikűrökhöz a fenti kacskaringós szépséges mintákat is el tudom képzelni. A levelek nekem egyébként kicsit a dzsungelt idézik, az utolsó minta pedig kicsit olyan paisley-s, csak nincs elkanyarított vége a mintának :)





Happiness

A legbohókásabb lemez a 8-ból. A levelek a kedvenceim, de a felső sor 2 is igazán izgatja a fantáziám. Az utolsó mintázatot megintcsak fekete-fehérben tudom elképzelni, olyan, mintha egy füzetbe firkálna valaki :) A háromszöges mintát decal-ként képzeltem el, de egyelőre még nem tudom, hogy így kompletten, vagy csak egy-egy triót felhasználva.





Kaboom

A felső sor első kettője valamiért a karácsonyi égősorokra emlékeztet, de a többi minta is igazán különleges. Főleg az alsó sor csipkemintája, meg a jobb oldali szomszédja, az alsó első pedig fekete-fehér színkombóval eléggé mutatósnak tűnik fejben. A felső sor háromszöges mintája pedig wow.





Round round

Gyönyörű ez a lemezt majdnem teljesen lefedő mintázat. Korábban nekem már volt ehhez a mintához szerencsém, és akkor is igazán szerettem, talán még instán is kikerült róla manikűr, de most végre hivatalos a minta, így bárki számára elérhető és remélem, aki ezt a lemezt majd magának tudja, imádni fogja :)





Stained glass

Az első kettő és az utolsó kettő minta már első látásra szerelem volt, de úgy amblock jó ránézni magára a lemezre, hiába különbözőek kissé a minták, számomra mégis egyben van. Az alsó sor elsőt egy nagyvárosi manikűrben tudom pl. elképzelni, az egésznapos autós forgalom elevenedik meg rajta számomra, vagy a "sebesség", hiszen állandó rohanásban vannak az emberek...





Terra

Ezzel a lemezzel valóban megvalósítható pár kőzet/ásvány és állatmintás manikűr elkészítése is, szóval az én fejemben sem csak egyféle verzió van már ötletként, pl. zsiráfos, de türkiz és valami valóban földes-agyagos manikűr, ahogy repedezik épp. 





Tick tock

Az idő, a pontosság és az órák szerelmesei szerintem szeretni fogják ezt a lemezt. No meg a steampunk manikűr imádói, a szerelni szeretők, és azok, akiket szimplán hajt a kíváncsiság, hogy milyen manikűröket is képes összehozni egy ilyen lemezzel. :) A fogaskerekeket akár önmagukban vagy együtt is el tudom képzelni (no nem így együtt kompletten :D), az óra pedig szilveszterkor is tökéletes lehet.




Igyekszem 1-2 napon belül elkészíteni a swatchokat és persze majd manikűröket is szeretnék a lemezekhez, de azt nem tudom megígérni, hogy mindegyikhez készül majd mani, swatch az természetesen igen :) Van olyan, ami a sneak peek-es posztban nem tetszett, de most már tetszik nektek? Mi az, ami mindenféleképp nálatok landol majd ebből a kollekcióból? :)

10 megjegyzés

  1. Lehet, ha manikűrt látok velük, akkor jobban fognak tetszeni, de inkább csak 1-1 minta tetszik a lemezekről. Meg hát ugye már van elég lemezem, ha nem lenne ennyi, biztos kipróbálnék egyet, de most már nagyon nem akarok erre költeni. A Curls, Kaboom, Happiness szerintem jó kis lemezek, de ahhoz kevés, hogy odalegyek értük. Lehet, már úgy vagyok, mint a lakkokkal, hogy tényleg csak azt veszem már, amibe nagyon beleszeretek, mert félek, nem használnám ki őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Simán elképzelhető, hogy ugyanúgy vagy lemezfronton, mint a lakkoknál. Néha becsúszik nálam is egy-két BPS lemezke pontokból, ha nagyon kell egy új, de egyébként én pl. a MoYou-kkal vagyok így, hogy imádom az új kollekcióikat, de aztán meg csak hánykolódnának a dobozban a lemezek, mert én sem igazán használnám ki őket...

      Törlés
  2. Az előző bemutató posztnál, a vízjeles lemezfotók láttán még fanyalogtam, most viszont tiszta libabőr lett a karom, mert három lemezbe szerettem bele! :D

    Keményített szívvel kell majd választanom, ami nehéz lesz. :(
    Isteniek a fotók, titkos vágyam teljesítetted, hogy egy-egy lemezt több szögből fotóztál. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pet'la lemezeknél mindig 3 felé fotó készül az adott lemezekről :) A vízjel sajnos muszáj a lopás miatt, nem jó érzés, ha azt, amibe az ember több órát, napot belefektet, más pillanatok alatt saját néven újragyártatja...
      Melyik 3 lett szerelem? :)

      Törlés
    2. Ugye-ugye, vízjel nélkül sokkal csalogatóbbak :) Nekem is pozitív irányba változott a véleményem.

      Törlés
    3. Maga a lemez szerintem mindig vonzóbb, mint a vízjeles képek, akármilyen márkáról beszélünk :)

      Törlés
    4. Azt kell mondjam, majd 24 óra elteltével, hogy a kutyusos kivételével mindegyik szívcsücsök lett, lányok, engem most Petra lenyűgözött, főleg, hogy az adott lemezen lévő valamennyi minta tetszik.
      A Curls lesz az első, aztán meglátjuk...

      Törlés
    5. Nagyon szuper érzés ezt olvasni! :)

      Törlés
  3. Öröm nézni ezeket a lemezeket, ordít róluk a minőség! :) A Bonnie's wishes lemez elég muris :D Egyébként a Curls és a Terra a kedvencem, csodásak! A Terráról márvány mintás manikűr jut eszembe az első és második sor 2. mintája miatt. :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.