BPS | Holo Polish #25


Eddig egyetlen holografikus lakkom volt a Born Pretty Store kínálatából, viszont most újabb lehetőségem adódott tesztelni való termékeket választani, ezért úgy gondoltam, az újabbak közül szívesen kipróbálnék párat - így került hozzám a #23, és a mai alany, a #25.


Nagyon vártam a csomagot, hiszen szeretek újdonságokat kipróbálni, viszont mikor láttam swatchokat ezekről a lakkokról, hát ennél, a #25-nél konkrétan csalódott lettem. Egyáltalán nem olyan volt, mint amire számítottam, sőt. Számomra egészen borzalmas színe volt ott. Aztán megérkezett a csomagom, felkentem, és szerencsére a csalódottságom nyomban elmúlt. Az alapszín kissé  bordós, és a holo hatásnak köszönhetően kap egy kevés narancsos-rezes beütést, talán egy induripinduri barna, de ez egyáltalán nem feltűnő, úgyhogy nincs gond. Egyébként az alap a második körmös képen engem kicsit emlékeztet az AE Briar rose-ra :)


Az ecsete lapított és szögletes, könnyű vele lakkozni, mivel viszonylag kicsi, ezért az íveket is könnyű vele kialakítani, mert elfér bőven a körmökön. A lakk állaga egy picit sűrű, és már egy rétegben is egész jól mutat, viszont nekem kell a kettő, így kapja meg a mélységét. Viszonylag fényesre szárad, de nem olyanra, mintha fedőlakk is lenne rajta - a képeken nincs is. A holo hatás jól élvényesül, nem nyomja el az alapot és fordítva, nálam abszolút telitalálat ez a lakk. Egyébként nyomdázásra is alkalmas, igyekszem majd kiegészíteni a posztot legalább egy papíros nyomdázással :)




Végül papírra nyomdáztam gyorsan ezzel a lakkal, és 4 különböző lemezzel, így látszik, hogy különböző márkákkal és minőséggel hogyan "muzsikál". Ugyan haloványabb egyébként, mint körmökre kenve, de megfelelő alapon szuper lehet :) Tökéletesnek nem mondanám mindegyiket, viszont vannak minták, amiket szépen felvesz, érdemes próbálkozni. :)





Az egyetlen ok, amiért nem tudom ajánlani, az az ára. Majdnem 11 dollárért már inkább más lakkot vennék, ami esetleg még több is, mint 6 ml. 
De ha megtetszett, az alábbi linken megtaláljátok:
http://www.bornprettystore.com/born-pretty-holographic-holo-glitter-nail-polish-varnish-hologram-effect-p-24879.html

A kuponkóddal pedig 10% kedvezményt kaptok a végösszegből.

Nektek hogy tetszik?

9 megjegyzés

  1. Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! :) Engem is rabul ejtett :)

      Törlés
  2. Nagyon szép színe van.Nagyon különleges :) Remélem nekem is megérkezik előbb-utóbb :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát csak odaér :D Elég érdekes és tényleg különleges lakk, szerintem nagyon jól fog mutatni rajtad :)

      Törlés
  3. Soha nem próbátam ki a holographikus lakkokat nyomdázásra. Ez egy nagyon jó tanács volt számomra. Nagyon tetszik a körömlakk színe!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amik jól pigmentáltak, azokat érdemes kipróbálni ilyen célra! Jól feldobnak egy-egy sima lakkozást :)

      Törlés
  4. gyönyörű ez a lakk, kedvenc színárnyalatom közé tartozik *--* majd megnézem a készletem lehet lapul valahol valami hasonló színű frankenem :D

    VálaszTörlés
  5. 6 ml?? Inkább a Briar Rose, egyik kedvenc lakkom. Persze ez is szép, mondjuk ajándékba :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, én is így gondolom. Vagy még esetleg valami naaaagy kedvezménnyel :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.