Matt színátmenet nyomdázással


Mostanában nálam a matt az új fényes. Mármint értitek. Egyszerűen mindenre matt fedőlakkot kennék - hála a Lovely mattító fedőlakknak. Sajnos ezzel nem száradnak meg pikkpakk a lakkozások és nem is tökéletes, abból a szempontból, hogy hajlamos felszedni vagy elkenni a mintát (mint mostanában az Everglaze...), de a mattsága eddig verhetetlen. És nemrég sikerült beszereznem egy tuti sminkszivacsot színátmenetes manikűrökhöz, úgyhogy adott is volt egy szép színes átmenetes manikűr elkészítése.


Ez a Four your beauty 6-os pakk körülbelül 500 Ft-ba került, és a lakkokhoz viszonyítva látható, hogy nem kicsit szivacsról van szó, szerintem ennyit simán megér, s bár én szoktam sima mosogatószivaccsal is átmenetet készíteni, de ezzel eddig a legszebb szerintem. Nincs buborák, beletapadt szivacsdarab, szöszök (hála a dobozkájának), nem szívja magába a lakkot, így nem sok réteg lakkot felvinni a szivacsra és így nem fog tocsogni a körmünk sem a lakkban...

Amiket a manikűrhöz használtam:
* Avon Sheer citrus & Amped up pink
* Astor Quick'n Go 320
* Lovely Classic nr. 25 - ez biztosította az alapot az átmenetnek
* Kaleidoscope no. st-01
* Cici&Sisi 04
* Lovely mattító fedőlakk
* + a sminkszivacs és Miss Sporty Peel off base



9 megjegyzés

  1. Jujj, de jól néz ki!!! *o*

    VálaszTörlés
  2. nagyon szuper manikűr lett *o*

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szuper lett, nagyon tetszik!! (-: Én is hasonló szivacsot használok, csak már olyan régen nyúltam ehhez a technikához, pedig olyan szép...... Nekem a Loreal mattító fedőlakk van, és az is elkente a mintát. Én úgy oldottam meg a problémát, hogy a mintát "lekonzerváltam" egy réteg fényes Seche Vite fedővel és arra jött a matt. :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép ez a manikűr, már a nyarat idézi számomra ezzel a színkombinációval. Én nem túl gyakran nyúlok a szivacsos átmenet készítéséhez, akkor már inkább dry brush-sal készítem el :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Kinek mi jön be, nekem a dry brush inkább "piszkos" alapként vált be, mint átmenet elkészítéséhez. :)

      Törlés
  5. Tökéletes átmenet. A Moyra mattítója sem keni a nyomdát, nálam legalábbis.

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.