BPS | Soak-off gel polish Cat eye series #016


Egyszer volt egy mágneses lakkom egy kínaiból, majd végül más gazdát kerestem neki, mert nem volt szimpatikus, bár ez leginkább a lakk színének tudható be (méregzöld volt), nem magának a mágneses tulajdonságnak. Kíváncsi voltam, hogy a Born Pretty Store-nál kapható mágneses gél lakkok milyenek, így kiválasztottam a #016-ost. Érdekelt, hogy mennyire lesz olyan, mint a webshop fotóján, és hogy vajon mennyire lesz benne feltűnő a "cat eye" hatás. 


A csomagban a gél lakk mellett egy mágnes is lapult, hiszen vele fogjuk tudni előcsalogatni a cica szemeket. Igazából egyébként ezen kívül minden tulajdonságában megegyezik az előző kettő gél lakkal, az ecset formája a szokásos, a lakk állaga számomra pont jó (jó, ebben a nude-dal nem egyezik emlékeim szerint), könnyen terül, jól együttműködik az ecsettel. 

A varázslat tényleg a mágnessel történik, az alapvetően lila, arany-kék csillámokkal (pelyhekkel) teli alapban az arany/réz/bronz??? színű csillámok húzódnak egy sávba, és napfény (meg valószínűleg lámpafény) hatására még jobban megmutatkozik a cat eye effekt. Egyébként javasolt alá fekete alap, ha nem akarunk ebből a lakkból 2-3 réteget felkenni, és valószínűleg erőteljesebb is lesz maga a szín, de nincs fekete gél lakkom, sima lakkal pedig nem akartam trükközni, így csak a "pucér" önmagát (jó, nem pucér, van rajta fedőréteg) tudom nektek megmutatni. De szerintem így is eléggé meggyőző, legalábbis nekem bejött a végeredmény, mind swatchsticken, mind a körmeimen. Meg akrilfestékkel feldíszítve is. A swatchsticken egyébként az első rétegnél azt hittem, hogy ebből majd 20 sem lesz elég, de a második szinte tökéletesen fedett, majd körmökön is pont ezt tapasztaltam, így ott is két rétegben vittem fel a #016-ot. Sajnos a körmeimen egyébként annyira nem sikerült jól megoldanom a dolgot, kicsit mintha "szétfolyt" volna az effekt, pedig a swatchsticken elég jól sikerült.



1 réteg

2 réteg


közvetlen napfény nélkül / without direct sunshine



napfényben / in sunshine











Ha tetszett, az alábbi linken tudjátok megtekinteni és megrendelni is:
http://www.bornprettystore.com/bottle-10ml-born-pretty-chameleon-with-magnet-board-p-25218.html


A kuponkód pedig a szokásos, 10%-os kedvezményre jogosít.


Nektek hogy tetszik? Alapból bejön ez a mágneses megoldás, vagy nem nektek való?

5 megjegyzés

  1. De fura színe van, nem mondanám, hogy tetszik, na de a nail art az csodás!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igen, nem a leginkább kihasználhatóbb, vagy mindenkinek tetsző árnyalat ez a lila - mellesleg először barnának láttam, mikor kihúztam az ecsetet az üvegből, szóval nem is tudom, mit érzek a színével kapcsolatban, de úgy kompletten pedig tetszik, mármint a "cicaszemmel" meg csillámokkal pluszban.

      Törlés
  2. Fura a szín, de összességében tetszik. A nail art pedig annyira szuper <3 (kár, hogy nem hamarabb láttam meg ;) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Hát ha már ketten írjátok, hogy fura, akkor biztosan így van :D Sosem lehet tudni, hogy a későbbiekben nem lesz-e "szükséged" erre a manikűrre :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.