BPS | Thermo lakk #4


Ugyan szeretem a thermo lakkokat, de valahogy nehezen szánom rá arra magam, hogy bővítsem az 1-2 darabos készletet. Viszont, mikor megláttam a Born Pretty Store kínálatában ezt a kissé beteges színkombinációt, egyből tudtam, hogy őt szeretném. Hát ki ne szeretne egy lime-nude lakkot? :D

Jó, ez nyilván hülye kérdés, mert szerintem nem sok hölgy látná szívesen a körmein ezt a két színt egyszerre, de nekem nagyon tetszik, végre nem egy megszokott, pl. kék-lila színkombinációt kapunk.

Az ecsete a szokásos, nem is ragoznám túl, jól működik. A lakk eléggé folyós, úgyhogy érdemes odafigyelni lakkozás közben, mert eleinte hajlamos oda folyni, ahova ő akar, de rá lehet érezni. Alapot mindenféleképp javaslok alá, mert a barázdákat nem hogy elfedné, de még inkább kiemeli. Első alkalommal 3 réteg után is foltos volt, majd másodszori felkenésnél már ilyen problémát nem tapasztaltam, de tény, hogy jobban odafigyeltem a felvitelre és az eloszlatásra. Sajnos kissé lassan szárad, de gyorsszárító fedőlakkal erre rá lehet segíteni. Most nem próbáltam, de emlékeim szerint az első felkenésnél működött fedőlakkal is.

Hideg időben nude/barna, melegben pedig a kissé piszkos limezöld kapja a szerepet. Amikor először felkentem, még rövidebb körmeim voltak, úgy a nude nem igazán tudott érvényesülni, ezért is kentem fel és fotóztam be még egyszer, a hosszabb körmökön már mindkét árnyalat jól érvényesült (viszonylag).







Nyomdáztam is rá a Pet'la Kaboom-mal, e minta miatt találtam ki ezt a nevet a lemeznek, úgyhogy már ideje volt valamit alkotni vele és most ezt remek alkalomnak gondoltam :)




Mindent összevetve, ha bejön valakinek ez a színkombináció, annak csak ajánlani tudom, és pontok is beválthatóak erre a lakkra, mert egyébként nem olcsó lakk, főleg 6 ml-ért nem kevés az ára, de pontokat érdemes lehet rá felhasználni.
http://www.bornprettystore.com/bottle-bornpretty-colors-thermal-nail-polish-temperature-color-changing-polish-p-25175.html


A kuponkóddal pedig 10% kedvezményt kaptok a rendelés végösszegéből.


Nektek hogy tetszenek a thermo lakkok? És ez a színkombináció?

13 megjegyzés

  1. Egy thermo lakkom van, de nem nagyon kísérleteztem vele. Fedőlakkal pl marad az alapszín. Szóval akkor ez nyáron zöld lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, de ha megfogsz egy hideg üdítőt, akkor már barnul is be :) Az ujjbegyem egy csomó ideig hideg volt a poharas "művelet" után, és addig nem is akart zöld lenni, amíg át nem kezdett melegedni az ujjam. Napsütésben pedig zöld teljesen, mert a nap hője is rásegít :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik! Valóban elég merész, de tökéletes párosításnak tűnik. Hasonló színű nude lakkom van, ilyen élénk zöldem viszont nincs. Nagyon megfogott! Thermo lakkot is szeretnék jó ideje, úgyhogy ha tudok venni, akkor szerintem meg is van melyiket fogom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! Érdekes színkombináció, de pont ettől gyűrűzik be az ember fejébe a "kell" gondolat :D

      Törlés
  3. nagyon jó lett a manikűr, és igen érdekes ez a thermo lakk, de pont emiatt tetszik nekem is mint írtad, nem az a tipikus átlag thermo, hogy lila-kék átmenet, és alime szín is szép, vagyis ez amilyen a thermo lakk szerintem szép színe van, és nem nagyon üt el egymástól a két szín, így simán hordható szerintem :) talán nekem két thermo lakkom van, mind a kettő essences, egyiket próbáltam csak talán mikor kicsik voltak a körmeim, így nem láttam a változást max kézmosásnál, csak mikor nagyobb volt akörmöm és kiakartam festeni vele ( piros egyébként ) háát nagyon gyenge volt a fedése így inkább hagytam is, és azóta nem próbáltam, és a másikat sem, egyébként nem rossz találmány a thermo lakk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nem túl éles a váltás a két szín között, ez valószínűleg köszönhető annak is, hogy a lime is kissé piszkos árnyalatú, így könnyen megy át a nude-ba, emiatt sokkal befogadhatóbb ez a lakk :)

      Törlés
  4. Nagyon szuper ez a lakk, tényleg érdekes ez a színösszeállítás. Engem a pisztáciára emlékeztet a héjával és a belsejével együtt! A minta pedig nagyon illik hozzá! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A színösszeállítás tényleg pisztáciás kombó, most, hogy így mondod, meg is kívántam :( :D
      Örülök, hogy tetszik! :)

      Törlés
  5. Ez nagyon vicces, egyszer szolid, aztán meg élénk, jól kitalálták :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Igen, ez egy jó meglátás, valóban vicces, jól megalkotott kombináció :)

      Törlés
  6. nekem a lila, szürke, rózsaszín kombináció van meg, de ez is nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  7. Ez a minta tényleg illik hozzá. :)
    Furcsa színpárosítás, tényleg nem megszokott. :D

    VálaszTörlés
  8. Nekem is bejön ez a színkombináció. :D

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.