OPI | Chic from ears to tail egy kis extrával


Amikor az ember lányának x+1 számú lakkja van, (és x nagyobb, mint 100), egy idő után elkerülhetetlen, hogy bizonyos, régi szerelmek a polcon álldogálnak majd, kihasználatlanul és arra várva, hogy újra felelevenedik a kapcsolat, és beteljesül egy csodás vagy kevésbé csodás manikűr alakjában. Több, mint 2 éve került hozzám az OPI Chic from ears to tail nevű, Couture de Minnie kollekciós lakk és odáig voltam érte. És úgy kb. másfél éve nem is használtam - vagy ha mégis, feledhető alkotásokhoz, mert bár félig van, egy kiemelkedő manikűrre sem emlékszem ezzel a lakkal. Elszomorító, nemde?
Viszont úgy gondoltam, ideje megtörni ezt a dolgot, és kézbe venni az irányítást, meg a lakkot és nekiállni alkotni vele valami szép, kellemes, hangulatos manikűrt. olyat, amire méltó ez a lakk. Így született a mai manikűr. Az elkészítéshez csupa egyszerű díszt használtam. A gyűrűs- és középső ujjam körmén a lakk ecsetével megfestettem az alapot, majd felkerült a water decal, egy réteg fedőlakk, amibe belenyomtam a szegecseket és a végén felragasztottam az arany színű díszítőcsíkot. Ennyi az egész, tényleg semmi bonyolult és mégis különleges, mutatós végeredmény született szerintem.




Mivel szeretitek leginkább feldobni a manikűrjeiteket?

9 megjegyzés

  1. Nagyon mutatós lett, szép ez az árnyalat! Az OPI lakkoknak direkt jót tesz az állás, nekem a régiek jobb állagúak. Hajjaj, annyi lakkom biztos nincs, mint neked, de értem, miről beszélsz, szerintem van vagy 15 lakk, amit még fel sem kentem, csak megszereztem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam ez az utolsó, amit írtál, elő nem fordulhat :D Ha 10 lakkot veszek egyszerre, akkor mind a 10-et felkenem egy kipróbálás erejéig :D
      Nagyon szeretem az OPI lakkjait, bár nincs sok a készletemben, én elégedett vagyok a minőségükkel, de tudom, hogy sokan nem, viszont ez nálam nem változtat semmin :D Új nekem nincs, úgyhogy nem tudom, az újabbaknak milyen a minősége, de a régiekkel semmi gondom.

      Törlés
  2. Ez de szép! Engedelmeddel majd készítenék én is valamikor egy hasonlót :) Gyönyörű

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Csak nyugodtan, várom az Elenis változatot! :)

      Törlés
  3. Szép az OPI körömlakk árnyalata, na meg a minta és az egész mani elegáns és nagyon mutatós.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) A lakk alapvetően azért került hozzám, mert Couture de Minnie kollekciós, és imádom Minnie egeret, és a rózsaszín lakkokat is, így kihagyhatatlan vételnek gondoltam :D

      Törlés
  4. gyönyörű, nagyon kifinomult lett a végeredmény! :) a lakk színe is nagyon szép, bár egy rózsaszín csak szép lehet :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Hát igen, a pasztell/halvány/világos rózsaszínekkel nehéz mellélőni :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.