(nem csak) Nyomdázott manikűrök, ismét...

Ismét egy vegyes felvágottas manikűr poszttal jelentkezem, remélem nem bánjátok :) Nem mondom, hogy gyakran, de azért ilyen jellegű bejegyzéssel szerintem bizonyos időközönként fogok tudni jelentkezni, s bár tudom, hogy az előző nem is olyan régen volt, de azóta összegyűlt pár manikűr, amit ismét megmutatnék nektek.

Ahogy az előzőben is, itt is szerepelni fognak majd a felhasznált nyomdalemezek nevei, balról jobbra, fentről lefelé haladva.



* Pet'la Plate - Terra
* MoYou London - Holy Shapes 04
* Infinity Nails - Kids 01
* MoYou London - Holy Shapes 02



* MoYou London - Cookbook 02
* EDM03
* EDM03
* Pet'la Plate - Geomatrix

Ismét került a bejegyzésbe nem nyomdázott manikűr is, ezúttal 3 is. Az első manikűrhöz a Rimmel Roll in the grass, Peachella és az Essence Indian summer lakkokat és akrilfestéket, a másodikhoz az Avon amped up pinket és gyöngyöket, a harmadikhoz pedig szintén a Rimmel Roll in the grasst és akrilfestékeket használtam fel.



Ha ismét csak egy manikűrt lehetne választani, melyiket választanátok? :)

9 megjegyzés

  1. Nekem legjobban a MoYou London - Holy Shapes 04-el készült manid tetszik...nah, meg a EDM03-al készült zöld mani. :) Én imádom az ilyen geometrikus, vonalas manikűröket. Be kell szerezzek egy ilyen lemezt, nincs mese. Deeee mindegyiket el tudnám képzelni magamon, kivéve a gyöngyöset, az nem ÉN lennék :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hosszú távon én sem viselném, de épp akkor érkeztek meg a gyöngyeim, és ki akartam őket próbálni :D Örülök, hogy szívesen viselnéd őket, az esetek többségében törekszem arra, hogy olyan manikűröket készítsek, amik valóban hordhatóak :)

      Törlés
  2. A Terrával nyomdázott... a csudába azt hittem, hogy erre a lemezre nincs szükségem! :)

    VálaszTörlés
  3. A MoYou Holy shapes 04es lemezzel készített manikűröd <3 :) Illetve még a Rimmel lakkokkal+ akril festékkel készített színes manid is nagyon tetszik.... Szóval nem tudok csak egyet választani:D

    VálaszTörlés
  4. Nekem a második kép jobb felső smaragd csodája a kedvencem, illetve az alatta lévő piros négyzetes. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is pont ezt a kettőt néztem ki :) De mindegyik nagyon szép!

      Törlés
  5. Választani sem lehet, annyira profi munka mind! <3

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.