NEW IN | Whats Up Nails - Eiffel Tower stickers & stencils



Nemrég lehetőséget kaptam a Whats Up Nails webshoptól arra, hogy kipróbáljak 6 különböző mintázatú stencilt a kínálatukból. Nagy nehezen sikerült is mint a hatot eldönteni, megírtam nekik, rá egy hétre pedig már nálam is voltak, azaz tegnap. Előtte napokig nem volt kedvem alkotni, úgyhogy épp jókor jött a pink boríték, legalább kicsit ösztönöztek egy kis alkotásra. Elsőként az Eiffel-tornyot ábrázoló matricaívet választottam ki, úgyhogy a továbbiakban ő lesz a főszereplő és persze a vele készült manikűr.

Medium íveket kaptam, ezen kívül lehet még választani Large méretet, ami nem a matricák nagyságában, hanem mennyiségében különbözik, ennél például a medium 20 stencilt, a large pedig 30-at jelent, de ez mintánként változó. Elég jól tapad, én fedőlakkozott körmökön próbáltam, aminek a száradása után vártam 1-2 percet, így helyeztem fel a sablont, de különösebb kárt nem véltem felfedezni, úgyhogy nem szükséges kézre nyomkodni, bár más a helyzet, ha sima lakkozott, nem gyorsszárító fedőlakkos körmökre helyezzük fel, ott azért nem árt az óvatosság. Ennél az ívnél mind a külső stencilt, mind a belső, torony alakú matricát fel lehet használni manikűrben, szóval elég gazdaságos, ha azt nézzük. A mai manikűrnél csak a külső, sablon réteget használtam fel, de lássuk is, majdnem hogy lépésről lépésre :)


Elsőként felkentem az ILNP Daisy Jane-t két rétegben, majd száradás után vizezett akrilfestékkel pacákat festettem a körmeimre, ettől kissé márványos hatása lett, erre pedig egy réteg fedőlakk került.


Felhelyeztem két sablont, ahogy feljebb említettem már, elég jól tapadnak, néhol elkélt az igazítgatás. visszaszedhetőek egyébként, ha nem jól helyeztük fel, utána még pár alkalommal ugyanúgy tapad és a helyén marad. Majd fekete lakkal kitöltöttem az üres részeket és eltávolítottam a stencilt.



Végül festettem még pár rózsát a romantikusabb hatás kedvéért és pár pötty is helyet kapott mellettük, de alapvetően azt akartam, hogy a tornyok maradjanak a középpontban. Végül fedőlakkal zártam az egészet és kész is :)



Nagyon egyszerű használni, úgyhogy bátran merem ajánlani, ha valakinek megjönne hozzá a kedve, nem jár plusz macerával, legalábbis ez a típusú minta egyáltalán nem, nem kell mellette takarítgatni meg semmi köröm melletti bőr védő vackot felkenegetni - esetleg az előtte levő folyamatok miatt csak. Ez a minta a Nailland-nél nem kapható, de egyébként sok más típusú igen, érdemes körülnézni, de magán a Whats Up Nails webshopban is, ilyen sablonokon kívül egész sok és különböző dolgot, mint például lakkok, nail art-hoz szükséges kellékeket is lehet találni.


A márványos minta egyébként a kisujjamon tetszik a legjobban, de ez már csak ilyen mellékes infó :D

13 megjegyzés

  1. nagyon szuper manikűr lett :) nagyon tetszik a márványos minta amit alapnak készítettél :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Én is megszerettem az alapot, tuti fogok majd még készíteni, csak lehet, hogy más lakkal :D

      Törlés
  2. Nagyon különleges lett tetszik :) Ez márvány alap kimondottan jól sikerült és szerintem sikerült megragadni a romantikus hatást. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy így látod! :)

      Törlés
  3. Nekem is nagyon tetszik! Én mindig félek ettől a technikától, hogy macerás, mert a lakk alfolyhat, stb..... (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek jól tapadnak, legalábbis nekem még nem volt vele problémám, már háromfélét kipróbáltam a hatból, eddig csak pozitív tapasztalataim vannak :)

      Törlés
  4. Az alap nagyon szép, én ezeket a matricákat nem szeretem, a díszítőcsíktól is lever a víz, párszor próbáltam, nagyon ritkán van kedvem ragasztgatni, nem is értem, pedig nem időigényesebb, mint a nyomdázás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) A díszítőcsík sokszor valóban macera, de egyszerűbb manikűröket remekül feldob :)

      Törlés
  5. Gyönyörű, romantikus manikűr lett! Imádom a márványos alapját <3 Én a bps-től kértem még ilyen stencilt, de nekem sehogy se akart szépen működni :/ Így inkább maradok a nyomdázásnál vagy a kézzel való megrajzolásnál:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Nekem is van BPS stencilem, a halpikkelyszerű, nagyon tapad, ha megtapizom, akkor utána már nem eléggé, úgyhogy inkább "matricaként" készítek vele már csak manikűrt, de úgy jól működik :D

      Törlés
  6. Ez a manikűr gyönyörű! *_*

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.