Whats Up Nails | X-pattern stencils


Ismét egy stenciles manikűrrel készültem, ezúttal az eléggé felkapott X mintájú sablonnal készítettem manikűrt. Hasonló mintám van nyomdalemezen, de pont ilyen nincs, úgyhogy kíváncsi voltam, mit fogok tudni kihozni belőle.

Hasonlóan az Eiffel-tornyoshoz, ez is jól tapad, ám itt már érdemes a bőrre kenni valami védő kencét (kivéve, ha matricaként készítjük el), legyen az lehúzható alap, latex, vagy bármi, ami jó erre a célra, mert mivel itt az egész körömfelületet befedő mintáról van szó, szerintem még a legnagyobb odafigyeléssel is történhet baleset, hát ha még szivacsozunk, akkor főleg kell. Mint pl. most nekem is, mert szivacsos technikát használtam - dupla átmenet került a körmeimre.


Első lépésként kifestettem fehérre a körmeimet és a bőrömre a Miss Sporty lehúzható alapját kentem.


Ezután az NCLA Vacation on Mars és Out of this world lakkokkal átmenetet készítettem a körmeimre, majd fedőlakkot kentem rá.


Fontos lépés: felhelyeztem a sablont! :D


Ezután ugyanazokkal a színekkel, de fordítva szintén átmenetet képeztem a körmeimen, így lett a világos felén sötétebb minta, a sötéten pedig világos. A minta után az íven maradt V alakú matricákból is használtam fel, hogy a sima átmenetes körmeim se legyenek üresek, így azokra (a hüvelykujjam kivételével) ragasztottam egyet-egyet. 


Megmondom őszintén, eddig még csak sikerélményeim voltak, remélem, a másik 4 mintájú stencillel is ilyen lesz majd a kapcsolatom, mert ez így nagyon szuper :) Ez a minta kapható a Nailland-nél is (szerintem a 16-os medium ív), a Whats Up Nails kínálatában pedig itt találjátok.

11 megjegyzés

  1. Még nem próbálkoztam stencillel de nagyon bejön :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper dolgokat lehet kihozni velük szerintem, persze eléggé behatárolt a minták száma, mondjuk a nyomdázáshoz képest :D

      Törlés
  2. Nagyon szép lett az alkotásod! :) Ki kellene már nekem is próbálni a stencilt.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Jó dolog ez a stencil, nyomda nélkül és egész kevés energiaráfordítással is lehet szuper manikűröket készíteni :) Persze van, ami pepecselős, de van, ami pikkpakk megvan :)

      Törlés
  3. Gyönyör, a színkombináció külön kedvenc. :) És bár jól áll a rövidebb köröm is, azért ez így kerek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (és valóban kerek(ített), már nem ezzel a körömformával létezem :D)

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, ez igazán jólesik! :)

      Törlés
  5. De szép lett a manikűr!Kár,hogy ilyet nem kaptam :/
    Én olyan matricákat kaptam amitől agyfaszt kaptam. Videókban olyan simán megy:lehúzza felteszi lakkoz és kész is. :D Hogyneee :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Én kiválaszthattam, hogy miket szeretnék kipróbálni, úgyhogy nem volt gond azzal, hogy kihasználhatatlan sablonok érkeznek. Egyébként ez a "felragasztom, rá a lakk és már húzom is le" módszer nálam sem vált be :D Persze, ha sokat gyakorolnék, végtelen számú stencillel, valószínűleg egy idő után már én is profi lennék :D Egyébként meg szerintem csodaszépek a manikűrjeid, meg nem mondanám, hogy akár csak minimális problémát is okoznak neked a sablonok :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.