AVON | Super Extend Extreme szempillaspirál


Szeretek szempillaspirálokkal kísérletezni, igazából abból kifolyólag, hogy eléggé gyér szempilláim vannak, így mindig igyekszem kihozni belőlük a maximumot. Épp ezért kaptam is az alkalmon, mikor  a címben szereplő spirál is megjelent az Avon júniusi újdonságai között, gondoltam, próba szerencse alapon - no meg a jól hangzó ígéretek alapján - kipróbálnám...
Hogy mit is ígér?

 » Az AVON SuperExtend Extreme szempillaspirál olyan rostszálakat tartalmaz, melyek úgy tapadnak a szempillákhoz, akár a mágnes. a szempillákat szinte körülölelő rugalmas sörtéket precíziós fésűsörtékkel kombináltuk, hogy extra hosszú szempillákat varázsoljanak

JELLEMZŐI:
*hosszabbnak tűnő szempillák
*optikailag nagyobbnak tűnő tekintet
*csomósodás, maszatolódás és lepergő darabok nélkül
*akár 87%-kal hosszabb szempillák*
*apró, gömbölyű végű spirálkefe a legkisebb szempillákhoz

* A szempillák hosszúságát vizsgáló klinikai vizsgálat alapján.
 «

A sárga tubust egy fekete csomagolás védi, így senki nem próbálhatta még ki előttük - igen, tudom, hogy ezt mindig megemlítem, de pl. drogériákban mennyi és mennyi olyan szempillaspirál van (amiből ugye nincs teszter), aminek a széle is csupa fekete, annyian nyitogatták meg kenegették a jó isten tudja hova... Szóval nekem ez mindig kiemelendő dolog, mert számomra igenis fontos a szemem biztonsága. No de lépjünk tovább. A kefe első kihúzáskor így nézett ki. Látszik, hogy a festék tényleg eléggé mély fekete és a sörték között bizony valóban kis szálak (rostszálak) lapulnak. Igazából kíváncsi voltam, hogy valóban hosszabbít-e ezekkel a kis szálakkal, de ez majd lejjebb úgyis kiderül - jobban mondva úgyis meglátjátok.



Amiket én tapasztaltam:
pro
A pillák nagyon szép feketék lesznek tőle, hosszabbak és felkentem délelőtt, este lemostam, a két időszak között a spirál nem vándorolt a szemem alá, a szemhéjamra, sehova, nem potyogott, nem kenődött el. Ívesebbnek tűnnek egyébként, mint spirál nélkül, pedig nekem szögegyenes szempillám van és még a göndörítő sem segít rajta.

kontra
Mindig borzalmasan sok festék kerül a spirálra, ami egyáltalán nem csinál igéző tekintetet, sőt. Sajnos hajlamos összetapasztani a pillákat már egy rétegben is, bár nem annyira vészesen, két rétegben viszont olyan póklábak lettek a szempilláim helyén, mintha a meglévő 15 pilla (nyilván nem annyi van, de nem is sok sajnos) kb. 5 lenne, szóval nagyon durván néztem ki, ezt meg sem örökítettem, annyira undi volt.

Segít egyébként, ha egy zsepivel leszedjük a felesleget a keféről, de akkor ez nem a reggeli rutin részét fogja képezni szerintem, mert a reggelente 5 percnyi sminkelésbe szerintem nem mindenkinek fér bele még 1-2 percnyi kefe törölgetés. Így egyébként nem tapaszt és 2 rétegben sem lesznek pókláb pillák, de pont a rostszálak tűnnek el a festékkel, viszont a végeredmény a pillákon nem csúnya.


csupaszon...


egy rétegben...


Összességében jó kis spirál lenne, ha nem kellene a festékkel bajlódni.

A júniusi katalógusban 1299 Ft-os áron szerepel, teljes áron pedig 1999 Ft, barna és fekete színekben.

3 megjegyzés

  1. Hm... nekem nem tetszik az eredmény.
    Pedig én is szemezgettem vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy egy alapvetően dús szempillával másképp működik, de nem mindenki rendelkezik dús szempillákkal, ezért is akartam kipróbálni, hogy az én satnyámból mit tud kihozni. Nem meggyőző a végeredmény sajnos.

      Törlés
  2. Nekem is volt ilyen, szerintem mindegyik Avon spirál sok festéket visz fel, kivéve a SuperShock. De én mindig Avont veszek, nekem sűrűek a pilláim, és amit írtál, hogy fóliázott, az is szempont. A Big and Lash, na az annyira nem jó, az még nekem is sok festéket visz fel, de rajtam elfér :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.