BPS | Gél lakkok


Ismét választhattam pár gél lakkot a Born Pretty Store kínálatából, és most nem is nagyon variáltam, ebből a Candy colors típusúból esett 4-re a választásom.


A feketét és a világos rózsaszínt 2 rétegben, a türkizt és a rikító pinket pedig 3 rétegben kentem fel. Az ecsetük a szokásos BPS ecset, jól használható. Érdemes mindegyiket vékony rétegekben felvinni, mert hajlamos megfolyni, még lámpázás közben is (na meg ha nem akarunk sok mm vastag körmöket, akkor sem érdemes vastag rétegben kenni). A fekete már egy rétegben is szinte tökéletes volt, a többin viszont még a 3 sem igazán segített, a világos rózsaszínnél direkt nem is próbálkoztam, mert sejtettem, de a másik kettőnél még reménykedtem, hogy a 3. réteg majd ápol és eltakar, de nem így lett. Díszítve egyébként biztosan nem lenne ilyen feltűnő az átütő szabadszél, de így az. A kéztartás egyébként valamicskét javít a helyzeten, de egyébként ennél jobban átlátszottak.










Nem vártam egyébként hihetetlen tartósságot a BPS gél lakkjaitól, 1-2 hetet talán, viszont ezt is sikerült alulmúlniuk, legalábbis a múltkori, nude-ként beállított rózsaszín és piros lakk tartóssága kritikán aluli, pedig igyekeztem mindent megtenni, hogy bombabiztos legyen, de alig pár nap, amit kibírtak, nem tudom, mi történhetett (egy másik márka gél lakkja anyun 3-4 hétig is bírja, persze amikor tudjuk, olyankor hamarabb "cseréljük", de azért na, értitek...). Mindenesetre nem hiszem, hogy fogok a BPS-től a továbbiakban gél lakkot választani, nekem ez így épp elég volt. Az utolsó két szín miatt eléggé sajnálom, mert csodás nyárias árnyalatok, majd még kiokoskodom, hogy hogyan lehetne őket tartósabbá tenni...

Több mondanivalót nem is fűznék hozzájuk és ezért nem is kapnak egy "saját napot"... Ha tetszett, az alábbi linken tudjátok őket megtekinteni, pontok is beválthatóak rájuk.


http://www.bornprettystore.com/bottle-born-pretty-candy-colors-nail-polish-nail-varnish-p-25210.html



Legyen kellemes délutánotok! :)

3 megjegyzés

  1. Jó színek, de nem éri meg a macerát, ha nem tartós. Persze úgyis sima lakk párti vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is így vagyok vele, hogy még csak magamra sem szeretném kenegetni, nem hogy ajánlani őket... Hiába használtam alá lehúzható alapot, akkor is időt vett el, egyszerűen nem váltak be, a következő pakkba már nem is választottam gél lakkot, felesleges.

      Törlés
  2. kár értük, ha még tartósak lennének... de még nem is azok, meg az utolsónál látszik a legjobban, hogy semmit nem fed... pedig szép színek lennének, kár értük...

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.