Summertime! | Nyárias manikűrök 1.


Nem olyan régen, egy rövidke Instagramos beszélgetés alatt Ildikó felvetette azt az ötletet, hogy mi lenne, ha készítenék a blogra nyárias (kezdetben inkább tenger témájú) manikűröket. Végül ebből fejlődött ki az, hogy nem csak tenger témájú, hanem alapvetően nyárias manikűrök készüljenek. Így jutottunk el a mai bejegyzésig, ami egy mini sorozat első része, 3 vagy 4 ilyen típusú bejegyzést tervezek.


Ennek, és a többi résznek a felépítése úgy fog kinézni, hogy minden bejegyzésben 3 darab manikűr fog szerepelni. Egy tenger témájú, állatokkal, anélkül, ami épp jön, egy tengerész stílusú manikűr, ami alapvetően a fehér-piros-kék-arany színekre fog épülni (nem feltétlenül lesz benne mind a 4 szín) és egy szimpla nyárias hangulatú manikűr. Mindegyik kép alatt szerepelni fognak a felhasznált termékek nevei.

1. Sealife


Az első, amit ehhez a poszthoz készítettem, egy cuki halacskás mani. Nem akartam túlzásba vinni, nem akartam semmi realisztikusat - nem is hiszem, hogy menne, megmaradtam a saját határaimon belül. Felfestettem a kék alapot, erre fehér akrillal sávokat húztam, hogy kicsit vizesebb legyen, majd zölddel húztam pár vonalat, amiket most nevezzünk hínárnak. Ekkor került rá egy réteg fedőlakk. Majd elkészítettem a halacskákat, amiket kifestve, de fedőlakk nélkül húztam le a nyomdapárnáról, és a körmeimre nyomkodtam őket. Végül pár légbuborékot pöttyöztem a halakhoz, meg csak úgy a vízre és kész is.

Felhasznált termékek:
* China Glaze Sunday Funday
* fehér és zöld akrilfesték
* Infinity Nails Kids ©-01
* fekete Lovely a nyomdázáshoz
* Essence Love is in the air
* Lovely Summer Beauties nr 1
* NYC Harlem Figure
* Sally Hansen Big shiny top


2. Sailor


Ez lett a legegyszerűbb manikűr a háromból. A mutatóujjamra 2 réteg fehéret, a kisujjamra 2 réteg kéket, a hüvelykre pedig 2 réteg piros lakkot kentem, és hagytam picit száradni őket. Közben a középső és gyűrűsujjamra vékony csíkokat ragasztgattam, majd kifestettem a réseket a már korábban használt kék és piros lakkal, ezután a csíkok eltávolítása következett. Majd húztam egy réteg fedőlakkot erre a két körmömre és 3-3 fehér pöttyöt tettem akrilfestékkel. A mutatóujjamhoz a mintát a Pet'la Plate Lead Anchor lemezről választottam. Nyomdapárnán hagytam megszáradni a mintát, majd egy csipesszel ráraktam a körmömre.

Felhasznált termékek:
* China Glaze Sunday Funday
* Sophin 26
* Lora fehér
* fehér akril
* fekete Lovely
* Pet'la Plate Lead Anchor
* Brillbird matt fedőlakk (mattításra nem jó, de csak úgy elkenegetni fedőlakként nail artokhoz tökéletes...)


3. Aloha


Ez készült el legutolsóként ebből a trióból. Annyira örültem, hogy végre milyen szuper átmenetet készítettem minden ujjamra, hogy végül belenyúltam a gyűrűsujjamba, így azt kezdhettem elölről, mondanom sem kell, hogy köszönőviszonyban sincs a többivel. :D A pálmafa mintát a MoYou Tropical 11-ről választottam, ugyanúgy került a körmömre, mint a tengerész maninál a kormánykerék. Az aloha feliratot és a virágot is így helyeztem el, ők a Pet'la Summerics lemezen találhatóak.

Felhasznált termékek:
* Essence Love is in the air
* NYC Broadway Purple 
* OPI Toucan do it if you try
* Lovely fekete
*Pet'la Plate Summerics
* MoYou London Tropical 11
* Brillbird matt fedőlakk


Hogy tetszik nektek a bejegyzés és a manikűrök?

11 megjegyzés

  1. A halacskás tetszik a legjobban :) Iszonyat cuki lett :D

    VálaszTörlés
  2. Az utolsó kettő tetszik. Főleg az utolsó, a színátmenet miatt. <3 Tökéletes párosítás. Hetek óta kívánok én is hasonlót, de túl sok pepecselés az átmenet elkészítése, most nincs rá időm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Én szeretek bíbelődni, leginkább a takarítás az, ami elrémiszt ilyen átmenetes manikűrök esetében... :)

      Törlés
  3. Nekem az utolsó nagyon tetszik csodaszép lett, de a másik kettő is nagyon bejövős ❤❤

    VálaszTörlés
  4. Nekem olyan sorrendben következnek, ahogy feltetted őket. (-: Mind nagyon tetszik, de a halas az nagyon! (-:

    VálaszTörlés
  5. mind a három manikűr nagyon tetszik :) nem is tudnék kedvencet választani :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.