AVON | Shine Burst ajakrúzsok


Habár manapság a matt ajakrúzsok élik igazán fénykorukat, nem szabad elfelejtkezni a fényes, csillogó ajakra valókról sem. Az AVON júliusi újdonságai között megjelent a Shine Burst rúzscsalád, ami 15 különböző, fényes árnyalatot foglal magába. Nálam a Plum Shock és az Iced Mocha nevű darabokról olvashattok.


Fekete műanyag csomagolásban érkeznek, a többit, igen, már lassan szerintem mindenki fújja az ezután következő szöveget, miszerint védi a terméket és biztosan nem használta más, stb, stb. :D De fontos, akkor is fontos. A fekete csomagolás alatt fémes-fényes, hosszúkás tok lapul, ami hasonlít a benne rejlő rúzs színéhez - az Iced Mocha bronzos/rosegold, a Plum Shock pedig élénk lila csomagolást kapott.


A tokok alján megtaláljuk a rúzsok nevét és igazából ezen, meg a tok oldalán körbefutó fekete sávon található Avon feliraton kívül nincs is más extra a rúzson, nagyon tetszik, hogy a fémesség kapja a főszerepet és semmi nem vonja el róla a figyelmet.


Kitekerve így néznek ki. A Plum Shock nem bírta a gyűrődést, kicsit furán nézett ki már kibontáskor, de egyébként semmi baja, csak fura. :D Az Iced Mocha pedig mályvás-barnás árnyalatban pompázik. Még...


A swatchokon látszik, hogy ezeknek a rúzsoknak nincs erőteljes fedése (és sajnos a Plum Shock nem is fedett egységesen), habár ígéri a magas fedést - az Iced Mocha azért viszonylag jól teljesít ilyen szempontból. Mindenféleképp ajánlom a felkenésük előtt ajakradír használatát, vagy fogkefével való átdörzsölést, hogy a szárazabb részeket ne emeljék ki, erre leginkább a Plum Shock volt hajlamos a kettő közül. Egy bizonyos szintig lehet őket építgetni, ajakkontúrt pedig szintén javaslok, mert hajlamosak elvándorolni - én nem használtam, nincs lila ajakkontúr ceruzám, a nude pedig nem vészes.


Felkenve pedig így mutattak az ajkaimon:
Az Iced Mocha majdnem, hogy alkalmazkodott az ajakszínemhez (1 vékonyabb rétegben látható az ajkaimon, építgetve olyan, mint a kezemen swatcholva - de arról nem sikerült színhű fotót lőni a számon), amolyan my lips, but better érzést ad. A lila sajnos elég gyengusz (építgetve...), mármint eszméletlen szép színe lenne, de látom, hogy foltos, meg beleül az ajkam ráncaiba, de akárhogy igazítgattam, kentem újra, nem tudtam vele szebb hatást elérni, mindenesetre nem adom fel, mástnem egy vékony rétegben fogom viselni, mert imádom magamon a színét (vékony rétegben valóban jól néz ki!). Mindkettőnek csodaszép fénye van, kissé ragacsosak, de nem zavaróan.



A tartósságuk a leggyengébb láncszem a tulajdonságaik között. Már egy sima puszitól is eltűnik egy csomó az ajkakról, evés meg ivás közben pedig még inkább szeret átvándorolni az ajkainkról pohárra, evőeszközre, szendvicsre... Akit nem zavar, hogy újra kell kenni, annak simán tudom ajánlani, aki viszont az órákon át tartó rúzsokat szereti, annak ez nem lesz tökéletes választás.


A júliusi katalógusban 899 Ft-os áron kapható, a teljes ára egyébként 1398 Ft és 3 g rúzst kapunk ezért. :)

6 megjegyzés

  1. Nem rosszak, nyári könnyű kence. Persze nekem egy piros jobban állna, de most úgyis hanyagolom a szájravalókat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért hanyagolod őket?
      Igen, nyárra teljesen tökéletesek, kellemes árnyalatot és szép fényt adnak az ajkaknak :)

      Törlés
    2. Nem tudom, valahogy így alakult, de mindig van a táskámban egy Catrice lip balm bogyó színben, ha gyorsan kellene :)

      Törlés
    3. Azt hittem, hogy valami "rúzsstop" van nálad érvényben :D

      Törlés
  2. A Mocha gyönyörű! *.*
    A másik tényleg elég gyenge, pedig képen engem is nagyon megfogott. Örülök, hogy nem ezt választottam végül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként nem olyan vészes a lila sem, de aki arra a színre és erősségre vágyik, mint amilyen alapból a rúzs még a tokban, annak csalódás lesz.

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.