BP-X | 11-15


A mai a 15 új, BP-X családba tartozó lemez utolsó ötösét tartalmazó poszt. Azt hiszem, ez volt az a csoport, aminél igazán élveztem a lemezek használatát és ez valószínűleg a legtöbb manikűrben meg is mutatkozik, főleg, ha az első ötöshöz képest nézzük. Van olyan lemez ebben is, ami annyira nem a stílusom, de esetleg 1-1 különlegesebb vagy valamilyen kihívásra készült manikűrnél felhasználható lesz majd.


A 11. lemez mindenféle cicás "hangulatjellel" meg cicás motívummal van megpakolva, persze becsúszott oda egy hercegnő is (ki érti ezt? :D), mindenesetre nekem nagyon bejön. A manikűrhöz a fekete MdU lakkom utolsó cseppjeit használtam, azzal működött az átlátszó nyomdapárna igazán ennél a lemeznél.

A 12. tele van szerelmes, angyalos, vallásos motívummal, amiket még talán értek is, hogy hogyan kapcsolódnak össze, de megint van egy kakukktojás, a sakktábla minta, ami miért? :D Bár egyébként örülök, hogy rajta van, mert nagyjából csak azt használtam a manikűrhöz, plusz egy kereszt. Moyra fekete nyomdalakk és átlátszó nyomdapárna működött együtt, és azt hiszem, a többinél is azokat használtam, talán a baglyos kivételével.

A 13. állatos motívumokkal van megpakolva, a kakukktojást gondolom meg sem kell említenem - cukorkoponya és halálfejek. :D Ez az egyik kedvencem a 15 lemez közül, annyira jól néz ki és tényleg használható minták vannak rajta - szerintem még az előbb említett kakukktojásokat is fogom majd.

A 14. lemez sok-sok bagollyal és virágos mintával teli darab, van már egy BP-L baglyos lemezem, van pár ismétlődő minta egyébként. Cuki manikűröket lehet vele készíteni szerintem :)

A 15. lemez egy mandalás szépség, nem nehéz felvenni az apróbb részleteket sem, de az átlátszó nyomdapárna - Moyra fekete nyomdalakk kombináció ennél nem működött nekem, megoldottam a sima nyomdapárnámmal. :)


BP-X11


BP-X12


BP-X13


BP-X14


BP-X15



Meg lehet venni őket egyébként külön-külön is, és 5-ös pakkokban, minden verzióra mehet a pontbeváltás (még... :))


http://www.bornprettystore.com/15pcsset-born-pretty-66cm-square-nail-stamp-template-image-plate-x01x15-p-29992.html


Nektek melyik lett a kedvenc a 15-ből? :)

Előző posztok itt és itt.

4 megjegyzés

  1. A manik szépek, de viccesek a kakukktojások :) Lehet, nem ugyanúgy gondolkodunk, mint a készítők :) A 11-es és 14-essel készített különösen tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, nagyon sokszor elképzelésem sincs, hogy milyen tematika alapján válogatják össze a mintákat :D Köszönöm szépen! :)

      Törlés
  2. A manikűrök itt is nagyon szuperek lettek mint mindig :) itt viszont egy kivételével ( 12-es lemez ) mindegyik nagyon tetszik, de a kedvenc a cicás és a baglyos :D tuti beszerzek pár lemezt ami tetszik és használható is :)

    VálaszTörlés
  3. A cicás és baglyos lemezeken gondolkodom. :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.