BP-X | 6-10


Az első részhez hasonlóan ebben az ötösben sem lett mindegyik kedvenc, de szerencsére a többség remekül működik. Lássuk is, hogy milyen lemezek lapulnak ebben a posztban.


A hatos egy geometrikus mintákat tartalmazó lemez, az átlátszó nyomdapárna is remekül működik vele, még a Myora fekete nyomdalakkot is felvette, nem tökéletesen, de legalább felvette, viszont a Max Factor Burgundy Crush szinte hibátlan volt. A hetedik lemez egy táncos sziluetteket tartalmazó darab, amit nem szeretek. Párszor próbálkoztam a minták felvételével, aztán végül a manikűröm is ahogy esik, úgy puffan alapon készült el, csúnya lett, de őszintén szólva nem érdekelt, mert elfogyott a türelmem akkor épp :) A nyolcadik egy csókos, romantikus kis lemez, igazán jópofa :) A sziluettes mintákat nem próbáltam, a többivel nincs nagyobb probléma, átlátszó nyomdapárnával nem próbálkoztam. A kilencedik lemez leginkább paisley mintákat tartalmaz, a manikűrben csak egyetlen mintát használtam, a többivel még barátkozom :) A tízes pedig egy csillagjegyes, tündéres-kastélyos darab, nagyon tetszik, sima nyomdapárnával használtam.


BP-X06


BP-X07


BP-X08


BP-X09


BP-X10



Egyesével is megtaláljátok a lemezeket egyébként, nem csak szettben :)
Ebből az ötösből az első és az utolsó lemez lett a kedvencem, a többi olyan meh kategória :)
Nektek melyik tetszik?


http://www.bornprettystore.com/15pcsset-born-pretty-66cm-square-nail-stamp-template-image-plate-x01x15-p-29992.html

4 megjegyzés

  1. De szépek :) A táncos nem az én ízlésem, de a többi nagyon jó!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! A táncos manikűr egy igazi csúnyaság lett, nem volt egyszerűen kedvem újat alkotni, annyira bosszantott, hogy nem akar igazán működni :D

      Törlés
  2. Szuper manikűrök lettek, nekem ami a legjobban tetszik a hatos és kilences lemezek :) de ha majd esetleg rendelek előtte biztos megnézem a bejegyzéseket a lemezekről, hogy melyik milyen ( kitudja mikor rendelek, addigra tuti elfelejtem már :D )

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lemezek ezek is, itt az első lemezen töröm a fejem, talán egyszer majd megrendelem őt is. :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.