Franken | Astra babák

Gondolom, a nagy többség tudja, hogy hogyan is jártam az Astrával. Igazából itt be is fejezem a siratását, imádtam, de a helyzeten már nem tudok változtatni, talán majd máskor, ha még elérhető lesz, megveszem, de nem mostanában lesz ez szerintem. Végül 4 franken lakk készült belőle, bár eredetileg kukatölteléknek szántam, úgy, ahogy van, de meggondoltam magam, és próba szerencse alapon nekiálltam a frankenezésnek vele.


Update: plusz két lakkal frissült a poszt, őket alul találjátok!

Ahogy írtam, eddig 4 franken az állás, egy pink, egy kék, egy lila és egy sárga verziót készítettem vele. Hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek az azonos időben kevert verziók, tehát a kék-pink és a lila-sárga. Mivel az első kettőbe került fedőlakk is, így ők kicsit "trutyisabbak", nem tudom pontosabban megfogalmazni. A másik kettőben csak az alapszín és az Astra van, ők már egy rétegben is képesek jól fedni, de belőlük is kettőt kentem fel. Most igazából olyan vagyok, mint a nem igazán kreatív lakkmárkák, akik csak számokat adnak név helyett a lakkoknak, én viszont Astra pink, pastel purple, yellow és blue nevekkel láttam el ezeket a szépségeket gondolatban, majd egy kreatívabb időszakomban kapnak szebb, jobb, találóbb neveket.


pastel purple - yellow


blue - pink


Persze manikűrt is készítettem velük, csak párcserével (és fedőlakk nélkül). A sárga most a kékkel kapott közös képet, francia mani sablonnal készítettem az oldalsó ívet (a sablont még a pink bőrvédőkhöz kaptam, említettem is, hogy volt a csomagban, és most végre hasznát vettem).


A lila pedig a pinkkel közösködött, a minta a BP-L017-ről van és a Max Factor Burgundy crush-sal készült.



Igazából, ők az első olyan (általam kevert) frankenjeim, amik 1-nél többször is voltak rajtam, és még így is szeretem őket és nem érzem őket unalmasnak. Úgyhogy, ha itt nem is, instán biztosan láthattok még majd manikűröket velük :)


+2
A lila a valóságban egy lilás nude, a másik pedig egy kellemes barackos árnyalat, úgyhogy az ő nevük nurple & peachy. :D Jó, a nude-nak majd kitalálok valami értelmesebbet :D


Dupla nyomda a BP-L013-mal és a két Moyra nyomdalakkommal.



Most már csak egyetlen frankenhez elegendő Astrám van, úgyhogy jól meg kell gondolni, mi lesz az utolsó... :D

14 megjegyzés

  1. Neeeee... :D a rózsaszínbe szerelmes vagyok *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! :D Én mindbe, a sárga talán kevésbé szerelem (kell neki egy kis világosítás), de a többi elég jól sikerült szerintem :D

      Törlés
  2. Örülök, hogy végül négy csodás lakkot is kevertél belőle ❤😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nemsokára kiegészül a poszt egy barack és egy lilás nude árnyalattal is :)

      Törlés
  3. Én nem nyúlnék a sárgához.Egyszerűen tökéletes a színe!Milyen sárga lakkot használtál hozzá?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az alapja a L'Oreal Banana pop, és került bele egy kevés Astor Qiuck'n go 320 :) Már tettem bele a fentk kommentem után egy kis fehéret, de még nem próbáltam ki :)

      Törlés
    2. Lesz kép róla??? :)Meghoztad a kedvem a frankenezéshez :) :D Köszi :)

      Törlés
    3. Talán egy hajszálnyival lett csak világosabb, úgyhogy nem készült róla külön fotó :) Kíváncsi vagyok, mit alkotsz :D

      Törlés
  4. Wowowo *-* Nagyon jól megoldottad a helyzetet, öröm az ürömben, hogy így kapásból lett egy csomó új körömlakkod :) Mind nagyon szép árnyalat!
    Azt viszont nem tudtam, hogy a Burgundy crush jó nyomdázni?! :o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, nem csak, hogy jó, egyenesen tökéletes! :) Persze sötét színeken nem érvényesül, de hát nem is nyomdalakk, úgyhogy nem is várom el tőle :D
      Szeretem is ezeket a frankeneket, szerencsére jól érvényesül bennük az Astra sok pelyhe :)

      Törlés
  5. Nagyon tetszik mind :) Így legalább nem kellett kidobni a lakkot. Hihetetlen, hogy besárgult :/

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépek lettek! (-: És nagy szerencse, hogy nem dobtad ki. :D

    VálaszTörlés
  7. Nekem a Nurple név is tökre bejön. :D És sokkal kreatívabb vagy, mint én, mert nálam sima Franken1, Franken2... vannak. xD

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.