AVON | ANEW Clean Daily Scrub


Az arcmaszkokkal, arcradírokkal nem igazán vagyok jóban. Ideig-óráig jók, aztán jön a feketeleves, tele leszek pattanásokkal tőlük, az első és a sokadik használat után is, amit sajnálok, mert szeretném én is, hogy a bőröm tiszta legyen, mentes minden nem kívánatos dologtól. Kíváncsi voltam, hogy az Anew mindennapi arcradírja vajon milyen hatást vált ki  a bőrömön.


Amit írnak róla:
Tisztító arcradír mindennapi használatra, minden bőrtípusra, tökéletes választás normál és zsíros bőrre.
JELLEMZŐI:
  • finoman hámlasztja a bőrt
  • tisztítja a bőrt, eltávolítja még a vízálló sminket is
  • javítja a bőr textúráját és tónusát
  • fiatalos ragyogást kölcsönöz arcbőrödnek

Kezdjük az illatával, ezt muszáj kiemelnem. Számomra nagyon nosztalgikus, amikor óvodás voltam, pont ilyen illata volt a kézmosó szappanoknak, nekem ez nem fura, hanem kellemes emlék, és így valóban a tisztasággal kapcsolódik össze a termék a fejemben :) . Az arcradír állaga nagyon könnyed, és apró szemcséket tartalmaz, amik egyáltalán nem karcolnak, nem sértik a bőrt, kellemes érzés átmasszírozni velük az arcot, és valóban használható minden nap szerintem, bár én leginkább úgy szoktam, hogy 2 napig használom, 1 nap szünet, és így tovább. A végeredmény valóban puha, tiszta arcbőr - bár szerencsére nem is rendelkezem kimondottan problémás bőrrel. Körülbelül 3 kis borsónyi adag elég az egész arcbőrre, úgyhogy elég sokáig elég az arcradír - főleg, ha valaki nem használja minden nap.


Sajnos a sminkeltávolító hatást nem tapasztaltam, ami nem a termék hibája. A használata előtt egyébként is arcot szoktam mosni, de leginkább csak a szememen szokott lenni sminktermék, abba ugye nem dörzsölöm bele az arcradírt, sem alapozó, sem BB krém nem volt mostanában az arcomon, így ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de egyébként sem egy arcradírtól várnám, hogy leszedje a sminket.

A fiatalos ragyogás és az egységesebb bőrtónus számomra abban mutatkozik meg, hogy egészségesebbnek és szebbnek tűnik a bőröm a termék használata óta, szóval én abszolút elégedett vagyok vele, nekem bevált. 

Az augusztusi katalógusban 1099 Ft-ért kapható, teljes áron 1599 Ft, ezért 100 ml terméket kapunk.

3 megjegyzés

  1. Ó épp ezt tesztelem én is épp. :) Ne nyugtalankodj egyébként, a blogvilágban is nyári uborkaszezon van, ahogy nézem :)

    VálaszTörlés
  2. Te fiatal vagy és ha semmi smink nem kell az arcodra, akkor nagy hatása nem lesz ennek a terméknek :) Évek óta nem használok ilyen radírt, csak kémiait. Az Anew nem idősödő bőrre való termékcsalád?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem azt mondom, hogy nincsenek kisebb hibák az arcomon, de ha nagyok lennének, sem akarnék teljes arcot sminkelni, mindenkin megcsodálom a szebbnél szebb sminkeket, de nekem kényelmetlen a full smink. A puhább, egészségesebb és egységesebb bőr viszont nekem is jól jön :) De, egyébként idősebb bőrre való termék, de kíváncsi voltam, hogy az én bőrömmel mit kezd. És már az, hogy ettől nem lett pattanásom, nekem sokat számít. :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.