AVON | Colortrend lakkok - Limoncello, Candy pink & Coral


Olyan régen próbáltam bármit is az Avon Color trend vonalából, hogy már nem is emlékszem, mi lehetett az utolsó, amit használtam. Így nagyon örültem, mikor megérkeztek a mai poszt alanyai, színes, krém lakkokból sosem elég.



Tulajdonságaikban megegyeznek. Kis kerek, duci üvegben kapott helyet 8 ml lakk, a kupak is pici, de nem kényelmetlen, és nem csúszós. Az ecset semmi extra, használható, bár kissé keménynek érzem a szálakat. A lakkok állaga kissé folyós, remélhetőleg ez az idő múlásával majd változik, de nem kezelhetetlen, viszont oda kell figyelni arra, hogy megfelelő mennyiség kerüljön az ecsetre, ne kevesebb, mint amennyi kell, és ne is több, mert akkor hajlamos folyni ide-oda. Két közepes rétegben egészen jól fednek, nem tökéletesen, de bőven jobban, mint amit az állag és a színek elsőre sejtetnének. Bár gyorsan száradó lakkok kategóriájába vannak sorolva, de nem nevezném őket annak, teljesen normál sebességgel száradnak.



Limoncello

Elsőre pasztellsárgát írtam róla, ám sokkal inkább vanília sárga színe van, már ha létezik ilyen :D Féltem, hogy nem lesz elég a két réteg, de rácáfolt a lakk erre, pozitív csalódás volt. (:




Candy pink

Cuki babarózsaszín lakk a következő alany. Szerencsére vele sem volt különösebb probléma, nagyon kellemes színe van.




Coral

Az egyik legszebb, valóban korall lakk, amit valaha próbáltam. Inkább a pinkes-pirosas vonalba tartozik, nem feltűnő árnyalat, ő a kedvencem a háromból :)



Végül készítettem egy egyszerű manikűrt is a három lakk felhasználásával. Alapként meghagytam az utoljára felkent Coralt, majd erre pöttyöztem a másik kettővel. Végül egy réteg fedőlakk, és kész is. 


A szeptemberi katalógusban is megtaláljátok ezeket a lakkokat, 599 Ft-os áron.

9 megjegyzés

  1. A színük jó, de engem a pici üveg és pláne az ecset eléggé idegesített legutóbb, szóval nem csábulok el. A GR pici lakkjaival sokkal könnyebb bánni. A másik a Flormar Pretty, amivel nem vagyok kompatibilis, ott is az ecset fura.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az üveggel nincs baj, a kevésbé rugalmas ecset viszont néha zavaró tud lenni.

      Törlés
  2. Jaj, de szépen! Gondolkoztam a rendelésen, de már biztos vagyok benne, hogy kellenek. :D

    VálaszTörlés
  3. Én is rendeltem a Coralból, alig tudom kivárni, hogy megérkezzen :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Remélem, neked is legalább annyira tetszik majd felkenve, mint nekem ^^

      Törlés
  4. Mind a három árnyalat nagyon szépséges, a manikűr is tetszik, egyszerű de nagyszerű :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.