Scrub Love | Kávés kényeztetés

Jó pár héttel ezelőtt kaptam egy emailt Georgiától, a Scrub Love márka egyik képviselőjétől/kapcsolattartójától, nem is tudom pontosan, miszerint próbáltam-e már testradírt, majd az igenlő válaszom után megkérdezte, lenne-e kedvem kipróbálni az ő testradírjukat, kevés hezitálás után pedig igent mondtam, aztán pedig kíváncsian vártam a kis csomagot. Pár hete pedig a postás néni csengetett, hozott egy, a Magyar Posta által is jól leragasztott csomagot - nem tudom, hogy már az országba érkezés előtt is eléggé vacak állapotban volt-e vagy itthon került a boríték rossz kezekbe, de mindegy, a tartalom sértetlen volt, én már ennek is tudok örülni. Majd másnap belevetettem magam a "tesztelésbe".


A Love Scrub egy angol márka, termékeiket pedig természetes összetevők alkotják, többek között édes narancs, baobab, kókusz, mandula, himalájai rózsaszín só, borsmenta olaj és persze a kávé, hiszen sok dologra jó, például puhítja és táplálja a bőrt, és a narancsbőrrel szemben is hatásosan lép fel. A termékek mentesek parabéntől, mesterséges színezékektől és illatanyagoktól, tartósítószerektől és állatokon sem tesztelnek.

A testradír egy nagy, csajos, pöttyös és pink tasakban kap helyet, ami felbontás (és egy kevés tisztogatás) után visszazárható. Mikor érkezett, a záró rész is tele volt kávézaccal, ami megnehezítette a lezárást, így nekiálltam eltakarítani az útból a kávészemcséket. A tasak kinyitásakor egyébként finom kávé- és narancsillat csapott meg, kicsit valamelyik karácsonyi szaloncukorra emlékeztetett, de egyébként is szeretem mindkét illatot, nagyon kellemes kombinációt alkotnak. 

Használat előtt letusoltam, majd a még nedves bőrömre vittem fel a bőrradírból egy hosszú nyelű kanál segítségével, hogy ne kelljen belenyúlni állandóan a tasakba és így az adagolás is könnyebb. Elég durvák benne a szemcsék, így érdemes óvatosan, körkörös mozdulatokkal eloszlatni a bőrön. Láttam, Instán pár képet, hogy arcon is kipróbálták, ennek én félve álltam neki, de kellemes érzés volt, nem karcoltak a szemek, bár tény, hogy extra óvatos voltam, biztos, ami biztos.




Lemosás után puha bőrt hagy maga után. Kissé olajos érzet marad a bőrön, de nem zavaró, nem ragacsos. Én nem szoktam utána újra tusfürdővel lemosni magam, mert tetszik a puhaság meg még az olajos tapintás is, viszont ha valakit nagyon zavar magán a kávéillat, annak ajánlott tusfürdővel még egyszer lezuhanyozni, vagy pedig estére hagyni a radírozást, ugyanis nagyon erős illat marad a bőrön, ami alapvetően nekem bejön, de parfümmel keveredve érdekes illatkombinációt alkot.

Összességében abszolút pozitív tapasztalataim vannak a termékkel kapcsolatban, nagyon szívesen használom még mindig. Nem kell sok időt rááldozni, a végeredmény mégis pihe-puha, selymes bőr.

Sima kávés, kókuszos és mentás verziókban is megtalálható, a sima kávés €14,95, a mentás €16,95, a kókuszos pedig €17,95. A webshopot itt találjátok!


2 megjegyzés

  1. Ha adnák ajándékba, én is elfogadnám, sőt jó is ez ajándéknak. Egyébként kávézacc van otthon, ha akarom, igaz, a spéci összetevőket nem tudom hozzátenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De tudsz hozzátenni különböző olajokat pl., és máris kicsit "extrább" (:

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.