Profinails | 3in1 116


Gél lakkokról ritkán esik szó a blogon, sőt eddig talán max. a Born Pretty Store-tól kapottak kerültek csak terítékre, na nem mintha sok más gél lakk lenne a készletemben azokon kívül, viszont úgy gondoltam, hogy néha, amikor majd becsúszik 1-1 újabb darab, akkor írok róla, hátha ezeknek a posztoknak is lesz célközönsége, nem csak a sima lakkos bejegyzéseknek. Eddig ritkán  is vettem magamtól gél lakkot, hiszen az egyetlen, akire kenni szoktam őket, az anyukám. Így ezen kívül még egy piszkos lila Brillbird-ös verzió található meg a készletemben, amit önszántamból vettem.


Mivel születésnapja volt, gondoltam ideje beújítani egy színt, és a sötéteket preferálja, ezért esett a választásom erre a nőies, bordós-lilás, kissé csillámos kis csodára - még én is viseltem egy nap erejéig, azt hittem, hogy lehúzható alapon kibír két napot, de nem. :D Két rétegben már teljes fedést lehet vele elérni, sajnos vannak olyan gél lakkok, amik 3 rétegben sem fednek tökéletesen, ezzel  nincs ilyen gond. Fixálásmentes, és mivel 3in1, sem alap-, sem fedőréteg nem kell rá. És oldható is.
(A körmeimre a megfelelő előkészítést követően került csak fel.)






A minta a Pet'la Curls lemezről van, hirtelen nagyon megtetszett, szerintem korábban még semmi más manikűrben nem is próbáltam, épp ideje volt... :)

8 megjegyzés

  1. Gél lakkot ugyan nem használok, nincs hozzá felszerelésem, de teszik a mani a mintával, igazi őszi szín. Anyudnak boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a nevében is! :) Talán a lelkemben már éreztem az őszt, pont emiatt is tetszett nekem magamon is, mert egyébként nagyon ritkán hordok a körmeimen sötétebb színeket. :)

      Törlés
  2. Én rengeteg Profinails géllakot használok, nagyon szeretem őket. Sokkal olcsóbb mint a többi géllak de pl sokkal jobb mint a Diamond Nails. Nekem a sima 6ml géllakok jobban bejöttek, amihez kell alap és fedőlakk (mármint tartósság szempontjából). Nagyon szép színek vannak amiket már alig várom, hogy kipróbáljak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem anyu miatt egyelőre csak one step géllakkjaim vannak, ugye kevesebb velük a macera, de rajta a pl. a Brillbird lilája simán kibírja 4 hétig alap és fedő nélkül is, ez azt hiszem, valóban megkopott picit hamarabb, de azért nem rossz, nem rossz... :) Biztos fogok még a márkától venni.

      Törlés
  3. Nagyon dög színe van 😍 Gyönyörű, és nagyon jól áll a kezeden, a mintával meg valami csoda lett, szuper bejegyzes lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Imádom a színét! :) Köszönöm szépen, nekem is tetszett ezzel a formával (azóta már rövidebb meg szögletes :D).

      Törlés
  4. Jelenleg hat Profinails géllakkom van (kettő ilyen mint a tiéd és négy "rendes") és nem vagyok tőle elájulva. A színek csodásak, de szörnyű az állaguk,szinte kezelhetetlenül sűrűek és anyu - mivel rajta használom - többször is elhagyta egy-egy körmét csak úgy random. Nem most kezdtem a géllakkozást, és más márkákkal ilyen sosem fordult elő. Egy pozitívuma van, hogy rendkívül könnyen leázik a körömről. Amúgy csodás a mani, igazi őszi hangulata lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm, sajnálom, hogy nektek nem váltak be. :/ Én biztos beszerzek majd még 1-2-t, aztán majd kiderül, lehet, hogy ezzel csak szerencsénk volt, nem tudom, de ezzel nem volt rossz tapasztalatunk szerencsére :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.