BPS | Mandala, Geometry, Exoticism


A BPS csomagomban 4 nyomdalemez lapult, eggyel már láthattatok manikűrt egy korábbi bejegyzésben. A másik hármat pedig ebben a bejegyzésben láthatjátok, illetve a velük készült manikűröket. Mindegyikhez két-két nyomdázás készült, igyekeztem változatos manikűröket készíteni, kisebb-nagyobb (de inkább kisebb) sikerrel. A lemezek tokja egyébként szuper lett, nagyon aranyos és hangulatos, de nem giccses, nekem bejön. 

A háromból csak egynek van valóban neve, a többinél maximum a webshop leírásában van 1-2 jellemző szó, így én a poszt erejéig adtam a másik kettőnek is nevet, a könnyű azonosítás érdekében.


MANDALA



Ez a lemez szerintem nagyon szép mintákat tartalmaz, ilyen, kimondottan mandalás lemezem nem volt még, úgyhogy nagyon örülök, hogy már ilyen is van a készletemben. Ha muszáj lenne kedvenc mintát választani, a felső sor ötödik szépségére esne a választásom. Jól kidolgozottak a minták, nem volt vele probléma. Az első manikűr sima nyomdázás, a másodiknál pedig matricaként került fel a körmömre a minta.




GEOMETRY



A webshopban nézelődve nagyon megtetszettek a lemez mintái, ám mire ideért, a lelkesedésem elapadt, és sajnos ezt használtam a legkevesebb alkalommal, valahogy nem tudom rávenni magam, hogy a körmeimre varázsoljak a mintákból. Egyébként nincs vele semmi gond, majd talán a későbbiekben ismét szerelembe esem ezzel a lemezzel. Mindkét, ezzel a lemezzel készült manikűr egyszerű nyomdázás, az elsőnél szerettem volna, ha csak a kék színekre épül a manikűr, a másodiknál pedig olyan futurisztikus, űr(hajó)szerű hatást keltett, szóval a fehér pöttyök a "csillagokat"szimbolizálják.



EXOTICISM



Ez az a lemez, aminek már van saját neve, a lemezen is szerepel. Ez a kapott 4 lemezből a kedvencem, változatos, mégis egymással jól kombinálható mintákat tartalmaz, különlegesnek érzem. A tollas és pávatollas minták a kedvenceim, de a manikűrökre pillantva ez egyébként is látszani fog. Az elsőnél egy nőies, de nem túl csicsás és elegáns manikűr volt a cél, a másodiknál pedig szerettem volna a pávatoll szépségét megjeleníteni.




A termékek linkjei:
Mandala: http://www.bornprettystore.com/born-pretty-126cm-rectangle-stamping-template-floral-design-manicure-nail-image-plate-l052-p-36310.html

Geometry: http://www.bornprettystore.com/born-pretty-126cm-rectangle-stamping-plate-geometry-design-nail-plate-l054-black-friday-p-36312.html

Exoticism: http://www.bornprettystore.com/born-pretty-126cm-rectangle-stamping-template-manicure-nail-image-plate-exoticism-l011-p-36346.html



Melyik lemez tetszik nektek a háromból? És a manikűrök közül?

5 megjegyzés

  1. Nem tudok választani a sok szépség közül*_*

    VálaszTörlés
  2. Tényleg mindegyik csodás lett! (-: Talán a FUN-nal készült a kedvenc, de csakis a lila iránti elfogultságom miatt. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Imádom azt a lakkot, sajnos meg is látszik rajta (is) :D

      Törlés
  3. A 2. mani a kedvencem és a kék IEUV lakk! :) Csodásak, mint mindig!

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.