Manikűrvadász | 28. forduló

Ismét újabb Manikűrvadász! Ezúttal úgy adódott, hogy Arabellától kellett manikűrt választanom :) Azt szeretem egyébként, hogy ha kicsit több idő telik el két forduló között, és nem kiszámítható az időpont, így sokkal jobban várom az újabb és újabb fordulókat. Ám most úgy alakult, hogy mivel "túl sokáig" (én, az örök elégedetlen, mi?) lehetett dolgozni a posztokon, a körmöm lerövidült, és kicsit nagyobb kihívás lett olyat alkotni, ami rövidke körmökön is jól mutat és élvezem is az elkészítését. Na lássuk, mit sikerült összehoznom ebben a fordulóban! :)



A manikűr, ami az inspirációm forrásaként szolgált, egy tavaly szeptemberi alkotás. Épp piros körmeim voltak, és úgy gondoltam, hogy nem végigböngészem az egész oldalt, hanem a piros szóra rákeresve a blogon meglátom, mit ad ki, és ha lesz valami tuti köztük, akkor állok elébe. Hát lett :) A képre kattintva egyébként eléritek magát a blogposztot is Arabellánál. Nagyon tetszett a puzzle motívum, és egyúttal rávilágított arra is, hogy én viszont nagyon ritkán nyomdázok magamnak ilyen körmöket, és kíváncsi voltam arra is, hogy törpi körmökön a nagyobb puzzle darabkák vajon hogyan fognak mutatni - ha nagyon vacakul, akkor nyilván nem  olvasnátok most ezeket a sorokat. :D

Szerintem egészen jól oldottam meg a "feladatot", persze kisebb-nagyobb változtatásokkal. Sajnos csak egyetlen képpel szolgálhatok, azzal sem vagyok tökéletesen elégedett, ugyanis nekem valamiért furának tűnik a fotók minősége, pedig semmit nem csináltam a fényképezőgéppel és ugyanúgy fotóztam, mint máskor, szóval nem tudom, mi lehet a probléma, vagy a probléma csak az én fejemben létezik, de nem ez a lényeg, mutatom a manikűrt :)


Első lépésként átfestettem 3 körmöm, a kisujjamra a piCture pOlish Badass, a gyűrűsre és a középsőre az Ella+Mila Lust in love került, a piros pedig egy franken lakk, ami az "almost" névre hallgat - nem én kevertem, ajándékba kaptam még a nagy piros holo vadászatom idején, de azt kell, hogy mondjam, annak ellenére, hogy nem ezer százalékban olyan, mint amire akkor vágytam (innen a neve :) ), az egyik legszebb piros holo lakk, amit valaha láttam - és ezt a kép nem is igazán adja át. Nyomdapárnán elkészítettem a két "matricát", a minta a Pet'la Plate Puzzles lemezről van és a Badass volt a "nyomdalakk". Majd kitöltöttem a puzzle darabkákat a nyomdapárnán, a holo a FUN 24 KD H, a fehér pedig CND Creme puff, és lekentem a S-He gyorsan száradó fedőlakkal, majd miután megszáradt, mehetett a körmeimre, és a végén szintén fedőlakk került rá, és persze a többi körmömre is.

Lessétek meg a többiek alkotásait is!

17 megjegyzés

  1. SZép lett. :) Mióta akarok ilyen ilyen puzzle mintás lemezt... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Akkor épp ideje egyet beszerezni, nemde? :D

      Törlés
  2. A PP Badass ilyen szépen nyomdázható? Imádom ezt a manikűrt, és nagyon szépen mutat ez a motívum a rövid körmeiden is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik!
      Bizony, szerintem a legtöbb PP alkalmas nyomdázásra (mondjuk nem tudom, ki olyan elvetemült még rajtam kívül, hogy PP lakkokkal nyomdáz :D).

      Törlés
  3. Szép átgondolás, nekem nagyon tetszik, amit alkottál :)

    VálaszTörlés
  4. Szépséges! :D Bárcsak tudnék puzzle-ös körmöket készíteni magamnak *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Hát, például egy jó nyomdalemezzel könnyen kivitelezhető:)

      Törlés
  5. Nagyon jól sikerült! (-: PP lakkal még sosem nyomdáztam, de CBL-el már igen. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Akkor hasonlóan "elvetemült" vagy te is :D

      Törlés
  6. Nagyon csinos! Nekem nagy puzzlemintám van, jól régen haszáltam, MoYou Games, elő kellene venni!

    VálaszTörlés
  7. De szép plett, nagyon tetszik a színek kombinációja, és a puzzle minta is :) És a blog faleveles hátterét is imádom, ezt csak halkan jegyzem meg! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Sajnos a háttér lassan már nem lesz indokolt, keresnem kell valami hasonlóan jót, csak téli verzióban, de jövőre is ezt szeretném majd ősszel :)

      Törlés
  8. De jól néz ki ez a puzzle minta, nagyon jó lett :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.