AVON | Oriental Radiance arcradír


Mostanában az arcom épp az első kamaszkorát éli. Igen, az elsőt, mivel, mikor én voltam kamasz, talán 1 pattanásom, ha volt évente. Most viszont havonta előjön egy-kettő és a mitesszerek sem kerülnek el, úgyhogy néha muszáj (vagyis hát gondolom gyakrabban lenne muszáj) tisztítani az arcom, így került a képbe a Notino webshopjában is kapható Avon Planet Spa családba tartozó Oriental Radience arcradír.

Igazából fogalmam sincs, hogy a bőröm miért "bolondult meg", vagy hogy egyáltalán miért pont most, de remélhetőleg el fog majd múlni, ha megfelelően ápolom kívül és belül is. Maga a termék egy piszkos bézs színű, szép ezüst mintázatú tubusban érkezik, ami 75 ml-t tartalmaz. Fehér, krémes állagú az arcradír, és apró szemcsék találhatóak benne, nem rengeteg, de érezhetően vannak benne, nem csak elvétve 1-2 szem. A leírás szerint heti háromszor kell(ene) alkalmazni, viszont mivel az én bőröm ezt nem tudná elviselni, ezért általában hetente egyszer használom. 


Először sima vízzel átmosom az arcom, majd felviszek ebből az arcradírból, de a szemkörnyéket kihagyva, és "belemasszírozom" az arcomba. Nem mondom egyébként, hogy brutálisan radíroz, nem karcolnak a szemcsék sem, így leginkább azoknak javaslom ezt a terméket, akik nem rendelkeznek sok bőrhibával, viszont szeretnének egy kis plusz tisztítást is, például az elhalt hámsejtektől megszabadulni teljesen tökéletes. Egy puha törülközőt szoktam langyos vízzel benedvesíteni, és azzal távolítom el az arcomról a már megszáradt krémet. Utána mindenféleképp ajánlott hidratálót használni, legalábbis az én bőrömet szárította kissé, ahogy a legtöbb termék (sajnos). Egyébként a használata után frissebbnek és tisztábbnak érzem a bőröm. Az egyetlen, amit nem igazán szeretek benne, az az illata, számomra kicsit erős, bár biztos van, akinek egyébként tetszeni fog.

Összességében én szeretem, leszámítva a száraz, húzódó érzést, de az pl. zuhanyzás közben is jelen van, ha sampon vagy tusfürdő ér hozzá, szóval ez egyáltalán nem a termék hibája. Egyszeri használat alkalmával nem kell sok az arcradírból, így viszonylag sokáig elég, főleg ha valaki hozzám hasonlóan heti egyszer használja csak.

2 megjegyzés

  1. Sajnos az én bőröm is hasonló a Tiedhez a leírtak alapján. Nekem újabban ilyen apró, piros foltak vannak rajta. )-: Ha próbálnál más radírt, és a Schüssler mélyhidratáló arcradírt merem ajánlani! Ez után talán nem jellemző annyira a húzódó érzés, talán az argán olaj miatt. Én most arckrémügyileg nem állok jól....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, mindig szívesen fogadok javaslatokat, tanácsokat! :) Nekem Lirene aloe verás, shea vajas arckrémem van, még írtam korábban róla a blogon, egészen szeretem.

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.