Egy újabb karácsonyi manikűr


Ismét eljött az év egyik, sokak által legjobban várt időszaka, én is készültem rá, legalábbis ami a blogot illeti, hiszen láthattatok az adventi időszak idején is manikűröket, nemrég pedig 3 karácsonyra szánt manikűr is helyet kapott egy bejegyzésben. Viszont most pár napig én sem szeretnék aktív lenni, persze a Manikűrvadász karácsonyi bejegyzése már időzítve van. Viszont úgy gondoltam, hogy csak és kizárólag az ünnep alkalmából készítek még egy manikűrt a blogra, tegnap este óta pedig már az is megvan, hogy mit fogok viselni, remélhetőleg nem csak egy napig.


A mai manikűr végül háromféle változatban található meg a posztban, de ne gondoljatok nagy változtatásokra, sőt, nem is változatok, hanem inkább különböző "fokozatok". Az elsőn csak a minimal stílusban megfestett karácsonyfa kapott helyet feldíszítve. Lemattított fekete alapra festettem akrillal, kicsit olyan hatása van, mintha táblára készült volna krétával.


A második verzió már havat is tartalmaz, persze nem vittem túlzásba, hogy passzoljon a kiinduló stílushoz, maradjon csak minimal. Szintén akrilfestéket használtam, és pontozóval készítettem el a kis hógolyókat :)



Viszont szerintem legjobban a harmadik testesíti meg azt a hangulatot, amit mindenki szeretne karácsonykor. Feldíszített fa, kinn sötét van, nagy pelyhekben hull a hó. Szerintem ez az egyik legideálisabb ehhez az ünnephez.



És habár nem fog havazni nagy valószínűséggel, remélem, mindenki azokkal töltheti a karácsonyt, akiket szeret, akikkel igazán jól érzi magát. És bár ennek leginkább minden nap így kellene történnie, de ilyenkor extra módon igyekszünk, hogy ez így is legyen.

Nagyon boldog karácsonyt, békességben, szeretetben eltöltött órákat, finom falatokat és jó ajándékbontogatást kívánok nektek!🎄🎄🎄
Ciska

11 megjegyzés

  1. Kedves Ciska! Először is Boldog Karácsonyt kívánok! :)
    Mindig megnézem a körmeidet, de már rég elfogyott a szókincsem, hogy leírjam, mennyire szépek, stílusosak, egyediek, igényesek, ötletesek. :) Úgyhogy kérlek képzeld ezt oda minden egyes posztod alá. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Boldog karácsonyt! ❤
      Köszönöm szépen a kedves szavakat! :)

      Törlés
  2. A második lépés látványa a kedvencem, ahol a karácsonyfáknak még csak a talpa havas. Az első fotó pedig katarzis, mert minimál karácsonyfás manikűrből igényesebbet, ízlésesebbet nem láttam még. Boldog Karácsonyt kívánok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira örülök, hogy tetszik, amit alkottam! Legyen csodás karácsonyod! ❤

      Törlés
  3. Ez a fakrikszkraksz óriási, nagyon tetszik, kár, hogy nem próbálkoztam vele karácsonyra, nekem mindegyik változat teszik, annyira ötletes és elegáns!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! :) Talán ez az egyik legegyszerűbb karácsonyi manikűr, nem kell szabályosnak, pontosnak lennie, csak csíkokból áll (plusz a díszek meg a hó, de az opcionális), és hamar megvan. :D

      Törlés
  4. Az első kép szinte arcul vágott, annyira döbbenetesen jól néz ki *.* A neten mindig csak díszes karácsonyi manikűröket látok, de ez a minimál stílus valami fergeteges! Persze jól el kell hozzá találni a mintát, hogy a megfelelő hangulat átjöjjön, de ez neked maradéktalanul sikerült. Idei kedvenc karácsonyi manikűröm lett a tiéd :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szép köszönöm, ez igazán jólesik! Igazából először nem ilyen manikűrt terveztem készíteni, csak miután felkerült a fekete alap, eszembe jutott ez a minta (: Aztán szerettem volna több színes gömböt is, végül elvetettem azt az ötletet (is). Szóval hiába tervezek el valamit előre, általában alkotás közben változnak az elképzeléseim. (:
      De tényleg, őszintén örülök, és köszönöm, amiket írtál! ❤

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.