Manikűrök karácsonyra


Ugyan egyáltalán nem terveztem, hogy készül olyan bejegyzés, amibe karácsonykor (is) viselhető manikűrök kerülnek majd tőlem, végül vasárnap nap közben volt ihlet meg kedvem is, így miért ne alapon végül készítettem 3 manikűrt.

1. ezüst-zöld

Ehhez a manikűrhöz tulajdonképpen lakkok kellenek, egy olló és valami, amivel pöttyözünk. Alapként a képen is látható PP lakkokat használtam, az Escapades (2 réteg)  régi, a Holo on top! (3 réteg) pedig új szerelmem. Majd az Escapades-ből vittem fel nyomdapárnára, megvártam, míg megszárad, és kivagdostam a kis háromszögeket, felapplikáltam a körmeimre, pöttyöztem, és kész is. A pöttyök az ILNP Clockwork és a majd lejjebb is látható Milani Crimson Jewel lakkokkal készültek.


2. színes

Minden körmömre fehér alapként az Essence wild white ways került, ami sikeresen le is maradt a fotóról. Majd a Whats Up Nails vékony sávos stencillel elkészítettem a középső és gyűrűsujjamon a csíkozást az ILNP Clockwork, PP Bridget és Cirque Paraiba lakkokkal, de stencil erre a célra sima díszítőcsíkok, vagy ügyes kezűeknek cellux is megteszi tökéletesen. Majd pötty került a kis- és mutatójjamra, végül fedőlakkal zártam a műveletet, a csíkos körmeimre duplán is került, az egyenletes felszín miatt.


3. arany-piros/bordó

Ez a másik manikűr, ami a karácsonyfa motívumra épül. Alapként a Milani Gold plated és Crimson Jewel kerültek fel a körmeimre, majd a két bordó/piros körmömre a Cici&Sisi 04-es lemezről nyomdáztam. Végül fedőlakk került a körmeimre, és ez is kész volt.



Nektek milyen körmötök lesz karácsonykor? Nálam esélyes a csíkos, de egyébként úgyis majd az utolsó pillanatban dől el. :)

12 megjegyzés

  1. a fehér-csíkos mani nagyon tetszik! én még mindig nem tudom milyen lesz 24-én a körmöm, de most már ideje lenne eldönteni! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igazából utólag elgondolkodtam azon, hogy valami zöldebb és aranyabb lakkot kellett volna használnom a csíkoshoz :D

      Törlés
  2. Annyira szépek! Azt hiszem nekem most a csíkos a kedvenc! (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Én is azt szerettem a leginkább :)

      Törlés
  3. Mindegyik nagyon tetszik, de ha választanom kell :-) a csíkos az első. Kedvelem az oldalad! Melinda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Melinda! Nagyon örülök, hogy tetszik a blog és a manikűrök :)

      Törlés
  4. De szép mind! Nekem a Cirque Garnet volt a körmömön arany mintával.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A MoYou Festive 01-es mintával, nem? Mert akkor láttam (: Szép volt :) De amit utána tettél ki instára, az még szebb! :)

      Törlés
  5. Igen, köszi. Mikor hogy sikerül, ugye ☺

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég hülyén sikerült megfogalmaznom. Nem a "szebb lett", hanem a "nekem sokkal jobban tetszett" a megfelelő (: Így a pontos (:

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.