New in | Moyra Florality1 & Sweet Dreams


Nemrég leadtam életem eddigi első Black Friday rendelését, amely mindössze két darab Moyra nyomdalemezt tartalmazott. Nagyon vártam, hogy ideérjenek, a rendelést megelőzően elég sok időt töltöttem böngészéssel, szerettem volna, ha jól választok látatlanban, bár néztem swatchokat meg manikűröket, de azért élőben látni, a mintákat végigböngészni mégis más - bár a legtöbb nyomdalemezem mégsem élőben választottam, de hát ez a vidéki élet egyik (vagy egyetlen?) hátránya. Végül pár nap alatt már a kezemben tarthattam mindkét lemezt.


Mindkét lemezről összességében elmondható, hogy jó nagyok, szépen kidolgozottak a minták, magukat a lemezeket egyébként nem érzem olyan jó minőségűnek, mint pl. egy MoYou-t, már ami magát a lemez felületét illeti. Kissé éles a szélük, amit sajnálok, mert borzasztó szerencsétlen vagyok, ha arról van szó, hogy valami képes-e elvágni a kezem, mert általában igen, még egy sima papírlap is szanaszét kaszabol... Sima acetonos lemosóval könnyű egyébként tisztítani a felületüket. Eddig BPS pink clear nyomdát használtam hozzájuk, simán működik (bár az én clear-em bufizva van, nem tudom, hogy egy "bufiszűz" mennyire könnyen bánik el velük). Minden mintát még nem próbáltam ki, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy az általam vásároltakon van-e olyan, ami nem akar működni.


FLORALITY 1




A Florality 1-et vártam a leginkább, nagyon tetszettek rajta a minták, és mostanában eléggé szeretem magamon a virágmintát, ezért kézenfekvő választásnak tűnt. Viszont végül amennyire vártam, annyira nem tetszik élőben. Pont a túlzott részletgazdagság az, ami nem tetszik, vannak minták, amik csak nagyban mutatnának igazán jól - ez esetleg ékszerek készítésénél jó lehet, de kicsi körmökre sajnos nem ideális. És sajnos nem is érzem egy-egy mintára pillantva, hogy igen, a körmeimen akarom látni. Mert nem. Egyelőre nem tudom még, hogy mi lesz a sorsa, sajnálom eladni, de nem érzem azt a bizonyos wow érzést. 3 mintát próbáltam eddig csak a lemezről, így nem tudom, hogy mindegyik jól működik-e, de ezzel a 3-mal nem volt semmi gond. 3 manikűr készült a mintákkal, nem volt különösebb koncepció, de szerintem látszik, hogy nem sikerült túlzottan kreatívnak lennem, maximum a harmadiknál, de túlzásba ott sem estem.





SWEET DREAMS




A Sweet Dreams lemez csak sokadik körben került kiválasztásra, előtte volt pár másik, amit beraktam a virtuális kosárkámba, végül ezen volt egy olyan minta, aminél úgy éreztem, hogy igen, azt még nem igazán láttam máshol, és csak amiatt az egy minta miatt is megérné nekem. Aztán jobban körülnéztem, észrevettem a felső sor kávés motívumait, ilyen mintáim sem nagyon vannak, na meg 1-2 virágos témájú is helyet kapott még a lemezen, amik sokkal jobban tetszenek, mint az alapból virágokra épülő Florality-n. Eddig 3 mintát használtam a lemezről, azok szuperül működnek, nem nyomdalakkot használtam hozzájuk, csak egy jól pigmentált sima fekete körömlakkot. 3 manikűrt készítettem szintén, az első az a bizonyos szerelemmintával készült. A második csak úgy, valami egyszerűre vágytam. A harmadik pedig a Moyra InternatioNail versenyére készült,az esélytelenek nyugalmával jelentkeztem, nem is ez volt az első verzió, de így sokkal jobban a magaménak éreztem.





Biztosan próbálok még Moyra lemezt a későbbiekben, bár a kaphatóak közül nem igazán mozgat meg egy sem, de remélhetőleg lesz még izgalmas minta, ami miatt érdemes lesz akár nagy, akár kicsi lemezt beszerezni tőlük.

4 megjegyzés

  1. Nagyon szép manikűrök!! Nekem is megvan a Sweet Dreams és a Celebration, ill. 3 mini lemez, a minikkel elégedettebb vagyok. Igen, túl vékonyak a vonalak, túl részletgazdagok a minták és nehezebb is felvenni őket, mint a MoYout, engem eléggé zavar, hogy a Moyrát gyakorlatilag minden mintafelvétel után pucolni kell és csakis kemény nyomdázóval tudom felvenni a mintát, a MoYou meg bármilyen nyomdázóval működik és öt körmöt is lenyomdázok és még szépen veszi fel mindig a nyomdát. Moyra eléggé aceton-és korongvattapazarlós. Hát ez van, azért nem mondok le a nyomdalemezekről, de a minik jobban bejönnek, főleg, hogy nagyobbak a mintái, mint a MoYou mininek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!
      Nem tudom, hogy Moyra minit fogok-e próbálni, mert zavar a minták összevisszasága, persze a Sweet Dreams sem egy témára épül, de azon van olyan minta, ami miatt mindenféleképp megvettem volna. Egy MoYou minim van, a Festive 6, de simán megoldható még hosszabb körmökre is a felvitelük, legalábbis nekem megy, szóval ezzel nincs bajom :)
      Viszont a pazarlós rész nálam is megvolt, max. 2 körömre tudtam egymás után nyomdázni a Moyrával, utána töröltem a lemezt...

      Törlés
  2. Én a Moyrától a Vanity és a Nature lemezeket szeretem nagyon, nagyon. A Dreamology-n is vannak nagyon jó minták. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Nature és a Dreamology nem rossz, de nem hiszem, hogy kihasználnám őket :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.