piCture pOlish | Holo on top!


Amióta fogyóban van a FUN 24 karat diamond holo-m, azóta kerestem azt a lakkot, ami esetleg pótolhatná, ha egyszer végleg elfogy, persze ettől még lehet, hogy újra megveszem majd a 24kdh-t, de erre nincs garancia. Az első pillanattól fogva csodaszépnek tartottam a Holo on top!-ot, és habár maximum abban hasonlít a 24kdh-ra, hogy holografikus, ettől még igenis tudná helyettesíteni a készletemben. Végül nemrég, karácsonyi ajándékként került hozzám ez a szépség.



Habár fedőlakknak szánták, a sok swatch nézegetés, teszt olvasgatás alatt kiderült, hogy jóval jobb/erősebb a fedése, mint egy "szimpla" fedőlakknak, és én ennek egyébként eléggé örülök. Nem mondom, hogy fedőlakként nem lehet használni, mert majd a poszt vége felé levő montázson megmutatom (én is) különböző színekre felkenve, bár egyébként nem igazán sikerült egyenletesen kennem, legalábbis ami a pelyheket illeti, de 2-3 rétegben (körömhossztól, kedvtől, ízléstől függően) már jól fed önmagában is. A száradási sebessége szerintem a normál és a lassú között mozog, úgyhogy gyorsszárító fedőlakkot mindenféleképp javaslok rá. 





Egy manikűrt is készítettem vele. Mindegyik körmömön fenn volt már ugye alapként a HOT! (tudok, mi? :D), majd húztam a középső- és gyűrűsujjamra egy vékony mattító fedőlakk réteget, így a következő lépés, az akrilfestékes pepecselés könnyebb. Ezután ráillesztettem a múlt heti egyik bejegyzésben már bemutatott vizes matrica ívről pár mintát, és fedőlakkal zártam - a fotón még a fedőlakk előtt látható a manikűr, féltem, hogy esetleg elkenné a SV, és akkor újra neki kell állni, és idegbajt is kapok mellé, de szerencsére egyébként nem lett ilyen probléma :) Egyébként fedőlakk után, jól mutatott, ahogy az akril alól átsejlett az alap.


Nektek mi a véleményetek erről a lakkról?

6 megjegyzés

  1. Nagyon szép a kész mű :) Nekem ez a lakk önmagában tetszik, nem fedőként.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! Én is jobban kedvelem önmagában, nem fedőlakként :)

      Törlés
  2. Most még jobban bánom, hogy nem rendeltem meg legutóbb.. Naillandnál akciós (ha van még készleten). Nagyon szép lakk, és nekem is önmagában tetszik inkább. A manikűröd pedig nagyon szép lett!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hozzám is akciósan került, és szerintem abszolút megéri. :) Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszik! :)

      Törlés
  3. Gyönyörűsééég! :)
    Annyira jól mutat akár még önmagában is, muszáj lesz beszerezni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Önmagában, 1-2 körömre felkenve, vagy mind a 10 körmön? :) Egyébként szerintem is nagyon szép lakk, nagyon szeretem :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.