AVON | Imari Elixir EDT


Az AVON januári újdonságai közül kipróbálhattam az aktuális illatot is, ami az Imari Elixir nevet viseli. Talán a benne található vaníliakivonat miatt, illetve a szeder miatt csábított igazán ez a kölni. A Silky Soft Musk óta odavagyok azokért az illatokért, amiben a vanília erőteljesen megjelenik, így reménykedtem, hogy most sem hagy cserben ez az összetevő.
Amit a kölniről írnak:
"Az AVON új kölnije, az Imari Elixir pont olyan, mint egy vérbeli nő – csábító, vonzó és szexi. Élvezzük az új illat hosszantartó hatását, amely a lédús szeder lágy illatával indul, majd a rózsa, a jázmin és a vanília jegyeivel mélyül el és válik teljessé.
Érezd az Imari Elixir hosszan tartó hatását, mely lágyan indít a lédús szeder illatával, majd a rózsa, a jázmin és a vaníliakivonat jegyeivel mélyül el. Sejtelmes és hipnotikus illat a szeder, a jázmin, a rózsa és a vanília jegyeivel.

ILLATKATEGÓRIA: virágos-orientális

FŐBB ILLATJEGYEI: szeder, rózsa, vaníliakivonat
fejillat: mandarin, zöldalma, szeder
szívillat: jázmin, rózsa, ilang-ilang
alapillat: ámbra, vaníliakivonat, pacsuli"



Amit a külsőről gondolok:
Alapvetően nem nagyon időztem el a katalógusfotón, a leírás általában sokkal jobban leköt. Persze egyébként már akkor is úgy gondoltam, hogy nem épp a legnőiesebb dizájnt kapta ez a kölni, élőben pedig ez még szembeötlőbb, hogy eléggé maszkulin ez az üveg-kupak megoldás, és még a címke sem segít azon, hogy a mérleg a másik irányba billenjen, mert sem a virág, sem a betűtípus nem hordoz magában számomra egy csepp nőiességet sem. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy csúnya, egyszerűen számomra nem a polc éke ez a külső, bár erre a célra pl. ott van a Life for her...

Amit a beltartalomról gondolok:
Első alkalommal csak a kupakba szagoltam bele, mennyei vanília illat csapta meg az orrom, hihetetlenül boldog voltam, majd kifújtam a csuklómra, és elborzadtam, hogy mennyire rózsaillatú volt az egész, én és a rózsa nem igazán vagyunk jó barátok. Emiatt egy időre félretettem, és nem is igazán volt kedvem magamra fújni. Majd nemrég újra elővettem, és azt kell, hogy mondjam, a lehető legjobb döntés volt ismét használni. Nem tudom, mi változott az első használat óta, de amit magamon érzek, az egy gyümölcsös-virágos-vaníliás tökéletes keverék (amiben a rózsa is jelen van, mégsem zavaró), és rajtam eszméletlenül tartós, legalábbis 7-8 órát simán kibír a csuklómon, a ruhákon pedig még ennél is jóval többet. Kifújáskor a gyümölcsös összetevők dominálnak, majd pár perc múlva a virágos jegyekre kerül a hangsúly - ez a dominancia a későbbiekben is megmarad, ám a gyümölcsök és a vanília is érezhetőek, így alkotva tökéletes egyveleget. Valóban szuper nőies, igazán kellemes, finom illat, bár szexinek nem nevezném.

Összességében csak ajánlani tudom, főleg a virágos-gyümölcsös (a vanília csak hab a tortán!)  illatok kedvelőinek. Ez a kölni szerintem nem feltétlenül a 20-on aluliakat célozza meg, habár húgomnak is nagyon tetszik, és rajta is igazán kellemes. Tökéletes lehet találkozókra, randikra, alkalmakra.


A kölnit a januári katalógusban 2499 Ft-os bevezető áron találjátok meg, 3799 Ft helyett. 50 ml-es kiszerelésben kapható. Mint máskor, most is javasolni tudom, hogy vásárlás előtt mindenféleképp próbáljuk ki magunkon (anyuét, tesóét, barátnőét, anyósét, stb...), hogy a későbbiekben se érjen csalódás.


Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.