Sally Hansen | White on


Ugyan volt már Sally Hansen lakkom, méghozzá a Complete Salon Manicure vonalból, de Xtreme Wear lakkot még sosem próbáltam, és a miértnek nagyon egyszerű a magyarázata: nálunk sehol nem kapható ebből a típusból egy darab sem. Viszont a Notino lakk kínálatát böngészve ráleltem erre, úgyhogy gondoltam, próba szerencse alapon kipróbálok egyet, és hát mivel fehérből sosem elég, így a White on-ra esett a választásom.



Az üvege nem a szokásos, legalábbis számomra, hosszúkás és vékony. Az ecsete szintén vékony és lapított is, nem a legjobb vele lakkozni, de nem lehetetlen.  A lakk eléggé folyékony, és az első réteg eléggé macerás, de a másodikkal már minden kisebb és nagyobb hiba is egyaránt orvosolható. Átlagos a száradási ideje és nem lesz "xtreme" fényes, nem is ígér semmi ilyet. A kisujjamon a lakkozás a körmöm miatt ilyen (ilyen hullámos valamilyen okból kifolyólag), de a gyűrűsujjam végén már a nem megfelelő lakk terítés lehet a gond. :) Összességében, habár úgy tűnhet, hogy sokat problémázom, de teljesen jól működik ez a lakk, és nyomdázni is lehet vele, a cuki róka és a maci az egyik korábbi posztban ezzel a lakkal készült! :)



Két manikűrt készítettem vele, az egyik ez a háromszöges, szegecses. A minta a BP-L054 lemezen található. Minden körmömre ugyanazt a mintát nyomtam és egy-egy szegecset illesztettem a mintába. Végül fedőlakkal zártam.


Ezt a manikűrt Dinara egyik alkotása inspirálta. Élveztem a festegetést, és bár nem lett olyan, mint az eredeti, de nekem tetszik, ezért gondoltam, hogy nektek is megmutatom. A mintákhoz akrilfestéket használtam. A legvégén itt is fedőlakkal zártam az egész lakkozást.


Nektek van ebből a vonalból lakkotok? Szeretitek?

5 megjegyzés

  1. Dinara alkotása is nagyon szép, de ahogy te átvitted körömre, az valami fantasztikus! szerintem mutasd meg Dinara-nak is :) én még keresem az igazi fehér lakkot, két rétegben sose sikerül szépen felkennem egyiket sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!:) Instagramon a leírásban megjelöltem, talán látja majd :)
      Én szeretem az Essence Wild white ways, a Golden Rose Rich Color fehéret, a fenti is elég jó két rétegben, sokan az Avon Iceberg White-ot is szeretik, illetve még talán a China Glaze-nél is érdemes lehet körülnézni, nagyon szeretem a krémes lakkjaikat, valószínűleg a fehér is jó.:)

      Törlés
  2. Nagyon szép mindkét manikűr! A lakkhoz nem csináltál kedvet, az ecset is vékony, a lakk is folyós, nem nekem való.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Szerencsére nem csak ez a fehér lakk kapható a világon :D Neked melyik a kedvenc fehéred?

      Törlés
    2. Ritkán használok fehéret, legtöbbször a Moyra 03-as lakkját szoktam, vagy még jobb ami nyomdázáshoz való. A GR lakk nekem nagyon hamar sűrű lett és csíkozott, nem volt eléggé pigmentált. A fehérhez közeli árnyalatokat szeretem nagyon, a Cathy örök kedvenc, ha végre megint kapható lesz, mert elfogyott, de utolsó cseppig hígítható volt.

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.