Éksze(r)észek | 16. Mit viseltem karácsonykor?


Karácsonykor márvány mintás manikűrt viseltem, jobban mondva szenteste, de karácsonyra sem igazán vittem túlzásba a díszítgetést. Telítve éreztem magam az előtte készített pár karácsonyi manikűr miatt, no meg nagyon ötletem sem volt. Még novemberben egy C&A-s vásárlás alkalmával szert tettem 2 fülbevalóra, az egyik ez a márványos volt, ami a képen is látható. Majd december elején, mikor megnyílt nálunk az új, nagyobb Rossmann, egy hozzá tökéletesen passzoló Rossetti Bizsu gyűrű is hozzám került, végül őket együtt viseltem szenteste, és hozzájuk készítettem egy manikűrt.

Sammy tutorialja alapján készítettem el a márványos mintát, bár már korábban láttam ezt a videót, de azért biztos, ami biztos újra megnéztem alkotás előtt. Talán ez az egyik legegyszerűbb módja a márványmintás manikűrök elkészítésének, bár tény, hogy azért takarítani is kell utána, legalábbis én pucoltam egy ideig a bőrömről a lehúzható bőrvédő ellenére a lakkot.

Lakkok, amiket használtam:
 Essence wild white ways
 Catrice Call of the wild
 BPS fekete longlasting lakk
 PP Holo on top!
 SV fedőlakk

A Rossetti gyűrűt pedig itt találjátok, különböző színekben kapható.





Ti szoktaktok márványos körmöket viselni? Hogyan készítitek el?

8 megjegyzés

  1. De jól néz ki!! Á, olyan lusta vagyok, mostanában még nyomdázás sincs minden alkalommal. Annakidején én is láttam ezt a módszert, látványos, gyönyörű, csak hát neki kellene állni és más mindig fontosabb, mire odajutok, hogy lakkozzak, marad fél órám :/ Régebben valahogy lelkesebb voltam :( A tél teszi vagy nem tudom, mi van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Elképzelhető, hogy később majd lelkesebb leszel és máshogy csoportosítod az időd, hogy kicsit több jusson rá. Ha meg nem, akkor legalább elmondhatod, hogy minden mást sikeresen megcsináltál/elvégeztél. :D

      Törlés
  2. Ez csodaszép, kifejezetten tetszik! Még nem próbáltam ezt a technikát, de egyszer ráveszem magam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Érdemes kipróbálni, így is, más színkombinációkban is, biztos csodaszép alkotások születnek majd a kezeid alatt! :)

      Törlés
  3. Egy újabb manikűr, ami időtlen idök óta szerepel a listámon, de még nem készítettem el. A tiéd nagyon szép lett és a díszítés is kifejezetten passzol hozzá! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Remélem, azért majd megmutatod valahol (akár blogbejegyzés formájában, akár instán), ha elkészíted! :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.