Makeup Revolution | Limitless


Soha nem próbáltam korábban semmit a Makeup Revolution márkától, habár már nem kevés ideje elérhetőek a márka termékei kis hazánkban. Viszont soha nem éreztem, hogy nekem valami kellene tőlük, se lakk, se sminktermék (jó, elképzelhető, hogy volt, ami tetszett, de ezek szerint a feledés homályába veszett). A rúzsmániámnak hála viszont úgy alakult, hogy mégis hozzám került a címben is szereplő Limitless, a szürke szépség - a nevére kattintva megtaláljátok a webshopban, pár másik árnyalattal együtt. Ha érdekelnek a tapasztalataim, akkor olvass tovább!

A Notino webshopjában most jó pár termék épp kiárusítás alatt van, így az amúgy sem aranyáron kapható termékhez most még kedvezőbb áron juthatunk hozzá. Igazából mindig félek újabb rúzsokat kipróbálni, pedig nagyon hajt a kíváncsiság, de utálok csalódni, és azt még inkább utálom, ha ezt egy drága termékkel kell megtapasztalni, márpedig nekem egy csalódásért még 200 Ft is sok. 

A 7 milliliternyi rúzs egy szürke, a benne levő anyag színével megegyező műanyag tubusban kapott helyet. Nem átlátszó, így fogalmam sincs, hogy épp meddig van még. A csomagoláson és a tubuson is csodaszép rose gold betűk vannak, a dobozkán a Lip Amplification felirat különösen tetszik.


Kontra:
↪ keveset vesz fel az applikátor
↪ többször át kell menni rajta, muszáj építgetni
↪ nem igazán tartós, evést-ivást egyáltalán nem bírja, viszont egyébként teljesen jól elvan pár óra erejéig az ajkakon, kivéve, ha túl vastagon sikerül felvinni


Pro:
↪ krémes állag
↪ könnyen eldolgozható az ajkakon
↪ megfelelő méretű és formájú applikátor
↪ csodaszép fényes végeredmény
↪ kedvező ár


Ami nem kontra, de megemlíteném, hogy mindenféleképp érdemes mellé (mint a legtöbb rúzs mellé) kontúrceruzát használni, mert az apró "redőkben" hajlamos kifutni az ajkak természetes kontúrján túlra.


A kékes beütés a fényeknek "köszönhető".

Azt hiszem, a színes (vagy estünkben a nem épp színes, de "fura") rúzsok a lakkok után a második gyengém, és őszintén szólva nem bánom. Habár még gyúrnom kell arra, hogy szürke rúzst viseljek az utcán, de pár éve azt is elképzelhetetlennek tartottam, hogy szürkét viseljek fekete ruhák helyett, szóval nincs minden veszve :)

2 megjegyzés

  1. Most épp szürke korszakom van, ez a rúzs is bejön. :) Egyébként magadat nem érzed kellően merésznek ahhoz, hogy hétköznapokon figyelemfelkeltőbb színekkel a szádon mászkálj, vagy a konzervatívabb többség véleménye zavarna? Most így belegondolva vicces, én is hol voltam 4 éve: semmi piercing, sem tetoválás, takarosan befont, vörösesbarna haj, natúr smink, és ennyi. Nem bántam meg, hogy váltottam, és kiengedtem úm. magamat. Húztam már le napi munkámat, a meetingeket, a hivatalos ügyeket is fekete rúzsban. Sokat számít mellé a körítés és a fellépés. De sem a fekete, sem a szürke nem a magukat goth-nak behatároló emberek színe, csak szín. Ugyanolyan, mint a többi. Szóval én azt mondom, csak bátran. :) Vagány és jól áll.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán valahol a kettő között van, de egy kicsivel többet nyom a "jajj, mit fognak gondolni mások" oldal, hiába tanácsolom én is pl., hogy sose érdekeljen senkit, mit gondolnak mások, én ezt nem tudom betartani, néha olyan, mintha ezer szempár tapadna rám, pedig nem, tudom én is. :D Barna meg bordós rúzst viseltem már az utcán, egészen felszabadító érzés volt, de egyelőre ez a szürke még tabu számomra, edzenem kell magam lelkileg.
      Nagyon jó olyat olvasni, hogy valaki rátalál önmagára, nem is gondoltam volna, hogy csak 4 éve sikerült a felszínre engedned önmagad, azt hittem, hogy ez mindig is így volt (ne kérdezd, fogalmam sincs, miből gondolom, de valóban olyan mértékben hűnek látszol önmagadhoz, hogy ez teljesen természetesnek tűnt :D)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.