Régiből újat | 3.


Utoljára másfél éve volt Régiből újat poszt, pedig egyébként szeretem újraalkotni a korábbi lakkozásaimat, de ezentúl igyekszem gyakrabban (bár valószínűleg nem meghatározott rendszer szerint) közzétenni 1-1 frissített manikűrt. A mai bejegyzésben egy 2015. áprilisi manikűrt "újítottam fel", mutatom is.


A szóban forgó manikűr az alábbi fotón látható. Fekete "francia" vég két körmömön, és színes háromszögek, a többi körmöm pedig full fekete. Egyébként nagyon szerettem ezt a manikűrt, annak ellenére, hogy színes, mégsem túl színes.



A friss verzióban nem változtattam a színeken, csak annyiban, hogy nem Essence színes lakkokat használtam hozzá (leszámítva a feketét), hanem különböző márkák lakkjait. Ezúttal nem franciaként készítettem el a középső és gyűrűsujjam, szerettem volna, ha azokon végig háromszögek (és hasonló alakzatok) érvényesülnek majd. Eredetileg féloldalasan helyeztem fel francia sablont és így lett egy fekete sáv a körmeimen, emellé illesztettem fel a háromszögeket, de utána elkészült a hüvelykujjam, és nagyon megihletett, így ilyesmit szerettem volna inkább.




Amiket használtam:
↪ Essence Black is back
↪ Avon Limoncello
↪ L'Oréal Coral trianon
↪ OPI This cost me a mint
↪ CND Vinylux Weekly Top coat

Az eredeti verzióban a rendezetlenség, a körömforma és a kék lakk árnyalata tetszik nagyon, a másodikban pedig épp az, hogy rendezettebb az egész, illetve a hosszú körmöm is sokat dob az összképen. :)

Nektek melyik tetszik leginkább?

7 megjegyzés

  1. uuuuuh gyönyörű mani, nagyon szép pontos a minta! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igyekeztem egyforma háromszögeket kivágni :D

      Törlés
  2. Ngyon szép lett, nekem mindkettő nagyon tetszik! (-:

    VálaszTörlés
  3. Kék lakk? :D Nálam az is zöld. És hát hú... A hosszú körmöd imádom, viszont formailag az első jön be inkább. A háromszög a kedvenc geometriai formám, az elrendezés csúcs, pláne a hüvelyujjadon, de az eredeti is szuper... Nem választok, nem tudok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó, hát inkább menta,mint kék :D Imádom a hegyes körmöket, de azzal sajnos ön- és közveszélyes vagyok :D

      Törlés
  4. Amikor instán megláttam a manikűrt, még el sem kellett olvassam a hozzá írt pár sort, már rögtön ez a 2015-ös manikűröd ugrott be, aztán miután láttam, hogy ez a mostani egy régiből újat mani, biztos voltam benne, hogy melyik volt az elődje. Nem csalódtam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dejó, nagyon örülök, hogy emlékeztél az eredetire! :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.