Háromszögek


A NailMail (vagyis inkább Arabella) ebben a hónapban is hirdetett egy nyereményjátékot, amire geometrikus manikűrt kell alkotni legalább egy, a Nailmailnél is kapható lakk felhasználásával. Mivel azt tudtam, hogy NCLA lakk kapható a webshop kínálatában, ezért neki is álltam az alkotásnak, majd mikor már épp fotóztam a kész manikűrt, eszembe jutott, hogy miért nem használtam az előző fordulóban sem ezt a lakkot. Mert hát hiába van fenn a márka a kínálatban, ha maga a lakk nincs... :D


Ennek ellenére úgy gondoltam, kikerülhet a blogra is, nagyon szeretem a geometrikus manikűröket, és egyébként a minta elkészítéséről egy kezdetleges gifet is megtaláltok a poszt legvégén. Vicces volt elkészíteni egyébként a gifet, nem lett szabályos, de nem is ez a lényege, hanem hogy a lépéseknél segítséget nyújtson, ha kell.

A manikűr elkészülése pedig egyébként egyszerű volt. A körmeim végére felpacsmagoltam szivaccsal az NCLA Vacation on Marsot 2 rétegben, mintha valami átmenet lenne, de csak önmagában használtam. Ezután fedőlakk került rá, hogy az akrillal sima felületen alkothassak. Majd elkészült a poszt végén látható módon a minta, ezután pedig egy újabb réteg fedőlakk került az egészre. Nem lett az elkészült manikűr sem szabályos, de nekem nagyon tetszett az összkép.




És a "Hogyan készült?"-re a válasz :

7 megjegyzés

  1. Bár én tudnék ilyen szépet alkotni! .. a remegő kezeim nem nagyon vannak a segítségemre. :/ :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha sokat gyakorolsz, egy idő után már biztosan fogod húzni a vonalakat, remegő kezek nélkül :)

      Törlés
  2. Imádom ezt a mani, és több GIF-et. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Rajta vagyok az ügyön, szeretnék majd az ilyesmi manikűrökhöz még készíteni, hátha valakinek hasznos lesz egyszer :D

      Törlés
  3. Nagyon tetszik! :D Már Instán is lementettem, azt hiszem. :D

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.