CND + :YOURS | 1. rész


Összesen 7 :Yours nyomdalemez vár arra, hogy megmutassam őket a blogon, viszont egy posztba belesűríteni mind a hetet elég durva lett volna, már ami a képek mennyiségét illeti, így a mai posztban a CND-vel közös lemezük, illetve két, Fee Wallace által tervezett lemez kap helyet, no meg a manikűrök, amiket ezekkel a lemezekkel készítettem.


Alapvetően igyekeztem csak CND lakkokkal dolgozni az alapoknál, de a minták mind MdU nyomdalakkokkal készültek, emiatt nem is használtam a Halo Stampert, ugyanis a MdU nyomdalakkok többsége szépen befogta a MoYou szilikonom 😪, így nem akartam, hogy esetleg a nyomdapárnát is beszínezzék. Szóval egy sima átlátszó BPS nyomdapárnát használtam. Minden kép alatt szerepelni fog, hogy pontosan miket is láthattok a körmeimen.

A manikűrök nem egy időben készültek, így a fényviszonyok nem egyformák mindenhol (szerettem volna, ha minden képet természetes fényben lőhetek, de elképzelhető, hogy a további posztokban szereplő manikűrök képei inkább lámpafénynél készülnek majd) és sajnos a körmeim sem azonos állapotban láthatóak a képeken.


CND NYFW SS17



CND I Blanked Out, Black+Forth; MdU Black, White, Spring green, Mexican Pink

CND Taxi, please; MdU Black, Lemon tree


 CND I Blanked Out, Black+Forth; MdU Black & White

Angular Fade



CND Taxi, please, Tangerine Rush; MdU White


CND I Blanked Out; MdU Fiji, Cirque Paraiba


 CND Party Royally, I Blanked Out; MdU White

Falling Floral



 CND Tangerine Rush, I Blanked Out; MdU White


 CND Taxi, please, I Blanked Out, Tangerine Rush, Carou-Celery; MdU Black


CND I Blanked Out, Mdu Pink (kérdéses, mert ugyan a címkén pink van, de az üvegben _már_ barackos árnyalatú a lakk), Mexican Pink, Lilac


Nagyon tetszenek a :Yours nyomdalemezek, szuper minőségűek és minden mintát jól fel lehet venni, csak ajánlani tudom őket (igen, tudom, tudom, nem olcsóak, de a Yours webshopjában sem kimondottan azok, az €5,50 kb. 1730 Ft, a 10%-os kedvezménnyel meg 1790-re jön ki egy, ami majdnem ezzel az árral megegyező). Hamarosan egy glitterről és egy rose gold króm porról, illetve még a 4 másik :Yours nyomdalemezről is lesz poszt, melyikekről olvasnátok szívesebben először, a lemezekről, vagy a por/glitter párosról?


Ne feledjétek, a CND Nail Lounge-nál a CiskaXCND kód felhasználásával 10% kedvezményben részesültök :)

3 megjegyzés

  1. Nagyon szuperek lettek a manikűrök, szuperek a lemezek is, ha egyszer összejön én is biztos szerzek be :)

    VálaszTörlés
  2. Az első lemezt imádom! :D Én kíváncsi lennék a többi lemezre is.

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.