Madam Glam | Gél lakkok & manik


Nemrég lehetőséget kaptam a Madam Glam-től, hogy a blogon megmutassak párat a szépséges gél lakkjaikból. Négyet választhattam, négy is érkezett, ebből kettő tök más, mint amit kértem, na mindegy, azért hármat így is meg tudok mutatni, mert egyébként pl. két ugyanolyan gél lakk is volt a csomagban, így nyilván nem mutatom meg ugyanazt 2x. :D Szeretek egyébként gél lakkokat kipróbálni, és mindig is érdekelt, hogy ennek a márkának a termékei mit tudnak, hiszen nem két forintba kerülnek... Na de lássuk.


A csomagom tartalma: 3 gél lakk (Dance in the snow, Winter Jasmin, It's raining men), egy 9 w-os LED lámpa cuki mintákkal, narancsfa pálca, reszelő és fóliák a leoldáshoz.
A lámpa egyébként meglepően gyorsan megköti a gél lakkokat, habár néha volt, hogy a körmeim két-két oldalán nem kötött meg, erre figyelni kell, főleg nagyon domború körmöknél, ugyanis javarészt felülről érkezik a "fény", így nem biztos, hogy mindenhol rendesen éri.

A gél lakkokból elsőként a Dance in the snow-t szeretném megmutatni, amit ugyan nem kértem, de ha már adott volt a lehetőség, nyilván ez is bekerült a posztba. A fehér gél lakkok sokszor macerásak, olyan szempontból, hogy nem biztos, képesek fedni 2 rétegben, arról meg nem is álmodozom, hogy találok 1 rétegben tökéletesen fedőt. Nos, ez sem tartozik a jól fedő gél lakkok közé, 3 réteget vittem fel belőle, és még így is volt, ahol foltosnak éreztem, de nem akartam komplett hegyet alkotni a körmeimre. Mindezek ellenére szép fehér gél lakkról beszélünk egyébként, csak hát na. Csodaszép fényesre köt egyébként, mind a 3 szerencsére.


A Winter Jasmin egy növényről, a téli jázminról kapta a nevét (mily meglepő, mi? :D). Nos, az nem pont ilyen sárga, úgyhogy nem nagyon fog eszembe jutni róla majd a növényke, de sebaj. Csodaszép napsárga gél lakk egyébként, belőle is kellett a 3 réteg. Őt egyébként nagyon vártam, és szerintem rövidebb körmökön elég lesz majd kettő is, de az én körömvégeim eléggé átlátszottak még 2 réteg után. 


Az It's raining ment anyu miatt választottam, ő szereti az ilyen bordós színeket, úgy voltam vele, próba cseresznye. Belőle is kellett a 3 réteg, igazából az első két gél lakk után már sejtettem, hogy ennél sem lesz másképp... Egyébként mindegyikből vékony rétegeket vittem fel. Nem akartam, hogy elfolyjon vagy bubis legyen, meg a lakkok állaga sem igazán engedte volna a vastagabb rétegeket.


És végül a manikűrök:

A bordót nem vittem túlzásba, egyszerűen csak félgyöngyöket illesztettem rá, szerettem volna, ha megmarad valami egyszerűnek, elegánsnak. 



A fehér alapúhoz Lecenté glittert és vizes matricákat használtam. A gyémánt is vizes matrica alapú, csak az üres részeket kitöltöttem fehér gél lakkal, ebbe szórtam a glitterből és megköttettem.

A sárga egy vidámabb, álomfogós mintát kapott. A fekete mintákat először elkészítettem akrilfestékkel, majd vizes matrica tollakat illesztettem hozzá, így alakult ki a végleges álomfogó minta.



Összességében, ha alkotok is rájuk, alapként egész jól működnek, de önmagukban nem biztos, hogy viselném.

A ciiska30 kóddal pedig 30% kedvezményt kaptok, ha rendeltek :)

3 megjegyzés

  1. Mind a háromnak jó színe van, nekem a bordó a kedvencem, a manikűrök pedig csodásak lettek :)

    VálaszTörlés
  2. a sárga csudiklassz, a manik még jobbak! :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.