IsaDora | Lakkok, matt alapozó és világosító csepp


 Pár hete érkezett hozzám egy IsaDora csomag megpakolva szuper termékekkel - érkezett 6 lakk, ebből 5 szín (1 őszi, és 4 nyári kollekciós) és egy fedőlakk, egy matt, olajmentes alapozó, illetve egy alapozók világosítására szolgáló "csepp". Igazából nem tudom megmondani, hogy minek örültem a legjobban, kíváncsi voltam mindenre, mármint jó, a lakkok minőségével kapcsolatban tisztában vagyok, de csodásak a színek, a fedőlakk izginek tűnt, alapozót sosem használtam a márkától, világosításra alkalmas cseppeket meg egyáltalán nem használtam soha. Na lássuk, mire jutottam a termékekkel kapcsolatban.


 Elsőként az őszi kollekciós piros fedőlakkot, és a kollekció lila lakkját mutatom meg - aztán szépen sorban a többi színt is, de ők ugye annyira már nem aktuálisak, viszont úgy voltam vele, hogy miért ne kerülnének bele a posztba, simán itt a helyük.

 A Violet Vain egy csodaszép, két rétegben tökéletesen fedő padlizsánlila, tele aprócska csillámokkal, amit nem egyszerű észrevenni, de közelről jól látszanak. Egyébként már egy rétegben is szinte tökéletes, de kell a második. 
 A fedőlaknál a koncepció, miszerint a színes alapunkat pirosassá tehetjük, vagy megváltoztathatjuk a színét, eléggé érdekesnek tűnt, így nem csak a Violet Vainre, hanem a többi színre is felkentem, hogy lássuk, mire is képes. Valóban szép fényt ad a lakkoknak. Arra azért érdemes odafigyelni, hogy egyenletesen vigyük fel, különben világosabb (vagy nem piros közeli) alapon foltos lesz. Illetve, ha fehér vagy világos minta kerül rá, sajnos beszínezi a mintát.


Violet Vain 2 rétegben


Violet Vain + Red Tint Top Coat


A színes, nyári szépségekről nem ejtenék túl sok szót. Mind a 4 élénk, valóban nyári darab, 2 rétegben tökéletesen fednek. 

 A fedőlakk a Paradise Punch színén nem sokat változtatott, elég erőteljes pirosas narancs, talán csak kicsit mélyebb lett a fedőtől az alap, de ennyi, nem több. A Fun In The Sunon inkább a narancsos-pirosas vonal felé ment el a fedőlakkal a szín, szép, de rajta nem sokat dob, mármint nekem jobban tetszik a fedőlakk nélkül. A Maritime egy vibráló kék, az egyik legtökéletesebb kék árnyalat nyárra, a (sajnos eléggé egyenletlenül felkent) fedőlakk pedig (szerintem a Violet Vainhez tökéletesen passzoló) lilát csinál belőle. 

 A Paradise Pink sajnos nagyon nem tetszik magamon (már egyszer megkaptam korábban is, de úgy voltam vele, hogy nem tetszik üvegben, nem nyitom ki feleslegesen, aztán egyszer csak felszívódott - megesik, de végül mindig megtalálom az elveszett "gyermekeket", viszont úgy gondoltam, ha már másodszor is hozzám került, adok neki egy esélyt, de nem, nagyon nem. Határozottan nem nekem való. Fedőlakkal sem. De ha valaki keresi a rágógumis-Barbi rózsaszínt tele csillámokkal, akkor ez jó választás lehet.) 






Natural Matt Oil-Free Foundation & Foundation Color Blender
(10 matt porcelain & 00 Light)


 Ritkán használok alapozót, ennek két oka van. Az egyik az, hogy nem igazán szeretem, ha ilyennel megy el az időm, a másik pedig az, hogy még nem találtam meg a tökéletes alapozót, ami színben tökéletesen passzol; amitől nem tűnik úgy a fejem, mintha maszk lenne rajta, nem lesz túl matt, túl fényes, és a végeredmény nem lesz "poros" hatású. Nem tudom elmagyarázni az utolsót, de nem szeretem. :D Szóval nagyon vártam az alapozót - viszont sajnos nekem túl világos, egyszer kipróbáltam, de nagyon bután néztem ki úgy, szóval inkább meg sem mutatnám. Viszont így sajnos a világosító cseppeknek sem tudtam hasznát venni, mert sötét alapozóm nincs, világosból meg miért csinálnék még világosabbat? A cseppeket egyébként pipettával lehet kinyerni az üvegből. 
 Az alapozónál egyébként tetszik, hogy pumpás fejjel lehet kinyerni a tubusból a terméket, így könnyű "adagolni", de nem tudom, hogy ez mondjuk, ha kifogyóban van az alapozó, mennyire könnyíti meg a dolgot.

 Egyébként annyit el tudok mondani magáról az alapozóról az egyszeri kipróbálás (illetve 1x kézfejen swatcholás) után, hogy könnyen eloszlatható (ecsettel és kézzel is), közepes fedésű, és nem extra matt a végeredmény, viszont nem fényesedett át, aminek eléggé pozitív, mert a T-zónám hajlamos rá. A világosító csepp kissé krémes, könnyű elkeverni az alapozóval, viszont nem tudom, hogy befolyásolja-e az alapozó tulajdonságait, ezt nem teszteltem, csak kézfejen próbáltam ki.





Köszönöm szépen az IsaDorának, hogy kipróbálhattam ezeket a termékeket!

4 megjegyzés

  1. érdekes ez a fedőlakk, bár nem sok értelmét látom :D szépek a színek, isadora-ból kevés lakkom van, de az egyik mágneses, és az szuperul működik, szóval nem tartom rossz márkának, csak valahogy sose nyűgöz le egyik lakkjuk se :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos valóban nincs túl sok különleges lakkjuk, de a minőségre nincs panasz szerencsére :) Egyébként pl. a lilát magamtól sosem vetgem volna le a polcról, akármelyik márka kínálatában lenne, de felkenvemeg imádom. Szóval sosem lehet tudni, hogy melyik fog megtetszeni :)

      Törlés
  2. Ezek a színek máshol is kaphatók, nekem tetszik mindegyik ennek ellenére, de a közelben sincs IsaDora, szóval veszek mást. A piros fedőlakk jó játszani, szép manikat csináltál vele, így látszik a különbség legalább.
    Alapozót én sem hordok, kellene, szebb lennék tőle, de nem szeretem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, egyébként nem maninak készültek, csak szemléltetésképp, de nem akartam mindegyikre ugyanúgy felvinni, kellett valami "csavar" :D Egyébként igen, ha az ember gyorsan akar valami pluszt a manikűrbe, a fedőlakk erre tökéletes :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.