Téli manikűrök | II. Téli este


Ismét eljött egy újabb vasárnap, újabb gyertyát gyújtunk az adventi koszorú és persze újabb  télies manikűrrel jelentkezem. Most is csak és kizárólag akrillal meg ecsettel pepecseltem (leszámítva az alapként felkelt fehér lakkot), és most is eléggé élveztem az alkotást. :) Illetve, ha nem bánjátok, a decemberi színes kihívásra ezt a manit illeszteném be, ha már kék :)


Ezúttal egy esti téli "falvas-tájas" (őszintén szólva egyiknek sem nevezném kimondottan, mert a házak elenyésző mennyiségben vannak, illetve a táj sem játszik főszerepet) manikűrt készítettem. Hogy a háttérben a sötét "paca" erdő, vagy hegyek, dombok, azt rátok bízom. :)

Amiket használtam:
* CND CP I blanked out
* Lecenté D2 ecset
* kék, fekete, fehér, barna akrilfesték
* Sally Hansen Insta-Dri fedőlakk
* Trend it up mattító fedőlakk

Ahogy készült:
Először felvittem egy réteg fehér lakkot, miután megszáradt, különböző kikevert kékekkel megfestettem az égboltot, illetve a havas talajt. Ezután fedőlakk következett, majd elkészítettem az erdőt. Ismét egy vékony réteg fedőlakkot vittem fel, erre a házak, a füstölgő kémények és a szállingózó hópelyhes minták kerültek, végül pedig mattító fedőlakkal zártam.

Nem túl profi, nem túl precíz, de nekem tetszett ez a kissé "gyerekes" kivitelezés :)



Az előző vasárnapi bejegyzést az alábbi linken tudjátok megnézni:
I. vasárnap

Nektek hogy tetszik?

3 megjegyzés

  1. Nagyon hangulatos manikűr, ügyes :)

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon szuper lett :) Telefonról írtam kommentet, amit nem küldött el, na de most megírom megint :) Fantasztikus lett, nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.