Guess - Guess for Women


Habár ilyenkor sokkal jobban szeretek magamra fújni egy-egy fűszeresebb, nehezebb illatot, legalábbis nekem azok jobban passzolnak az évszakhoz, néha azért a kezembe akad egy gyümölcsösebb, vagy épp virágos illat. Az erősebb illatok közül nagy kedvencem egy ideje a Guess Seductive nevű parfümje, így még nyáron, mikor szerettem volna valami virágosabb illatot, megrendeltem a Notinoról a márka nevét viselő Guess for Women parfümöt is, bízva abban, hogy nem fogok csalódni.



A doboza nekem nem tetszik, viszont szerencsére azzal nem is kell semmit kezdeni. A lényeg egyébként is az üvegen belül lapul. Maga az "üveg" egyébként csak részben üveg, elég érdekes formát kapott a parfüm, nekem nagyon tetszik, különlegesnek találom - és így vagyok a beltartalommal is. Mikor az ember virágos illatra gondol, akkor is valami édesebb jut az eszébe (persze nem akarok általánosítani, de én így vagyok), ez viszont egyáltalán nem édeskés, hanem früss, üde és valóban virágos illat - nem tudnám megmondani, hogy melyik virágra emlékeztet, sajnos ilyen témában nem vagyok otthon, viszont nem hatalmas illatfelhővel veszi körül az ember, hanem egy visszafogottnak mondható darabról van szó. Rajtam nem mondanám túl tartósnak, a nap folyamán 1-2-szer újra kell fújnom, hogy ismét érezzem magamon, de elképzelhetőnek tartom azt is, hogy hamar hozzászokik az orrom az illathoz.


Ha valaki tényleg édes parfümre vágyik, annak nem ez lesz a tökéletes darab, viszont a virágos, friss illatok kedvelőinek könnyen kedvenc lehet. Nagyon szeretem, egyébként a kupak jól a helyén marad, viszont mivel nem teljesen üveg, hanem "fémes", ezért könnyen karcolódik, így csak akkor legyen táskába dobós, ha van neki hely a táskában mindentől távol. :)

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.