December színei | Piros


A december színei kihívás elérkezett a második fordulóhoz, ezúttal a piros volt, ami a fő alkotóelemét képezi a manikűröknek. Hatodika van, Mikulás, meg ugye piros, szóval a téma abszolút adta magát, viszont én nem szerettem volna egyáltalán megjeleníteni a Mikulást, illetve azt sem akartam, hogy a piros kimondottan domináns szerepet kapjon a manikűrben, viszont mégis fontos részét képezi. 

Rudolf, a piros orrú rénszarvas került a gyűrűsujjamra, amire (és még másik 3 ujjamra) előtte fehér lakkot  (CND CP I blanked out) kentem 2 rétegben. A kisujjamra pedig a CND Vinylux Wild fire került, szintén 2 rétegben. Rudolf megfestéséhez többféle barnás, sárgás, fehér és fekete, illetve piros akrilfestéket használtam. Ezután két vékony réteg fedőlakk került rá, illetve a többi körmömre pedig 1-1. Mivel az elkészítés másnapján mentem el itthonról (a manikűr maga este készült), a jobb kezemen csak pirosra festettem a körmöket, tetszett, hogy megvan az összhang, de mégsem tükörképe egymásnak a két kezem.







2 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.