Manikűrvadász | 36. forduló


Újabb fordulóhoz ért a Manikűrvadász. Mostanában újra szeretek alkotni, már ha épp van ötlet, amit elkészíthetek, vagy van inspiráció, amit aztán magamban továbbgondolva újrakreálhatok, vagy épp abszolút átformálhatok. A Manikűrvadász ezért is jó, mert tulajdonképpen rengeteg inspirációt ad, hiszen több szuper manikűr közül is válogathatunk.


A forduló házigazdája ezúttal Dóra volt, tőlem Elza vadászott, én pedig Dorcyt kaptam páromnak. Mondhatni már "ideje volt", hiszen ő már nem egyszer vadászott tőlem. Viszont kivételesen nem én választottam a manikűrt, amit újraalkottam, hanem megkértem egy ismerősöm, hogy böngésszen egy picit Dorcy blogján és válasszon nekem ő egyet, és emellett a vidám, sárga manikűr mellett döntött, ami nekem is megtetszett első látásra, úgyhogy nem láttam akadályát :)

A manikűrömről:
Mindenféleképp meg akartam tartani a színeket, szóval nálam is a sárga, fehér és fekete dominál. Először úgy láttam, hogy Dorcynál a középső ujján egy arany holo lakk van, de a felhasznált lakkokat olvasva láttam, hogy nem, egy "sima" arany lakkról van szó, viszont én már eldöntöttem addigra, hogy én bizony holo lakkot kenek fel. A mintánál egyébként zsiráfosat akartam összehozni, úgy, hogy a gyűrűsujjamra foltok kerülnek, a hüvelykre pedig majd egy fej, vagy csak a cuki szarvak, de annyira nem akart összejönni egyik sem a kettőből, hogy végül erre is foltokat festettem, mert nem akartam üresen hagyni. 

Felhasznált termékek:
* CND Creative Play Taxi, please & I blanked out
* Different Dimension ...Dream within a dream
* sárga, barna, fekete akrilfesték
* Lecenté D2 ecset
* Sally Hansen Insta-Dri fedőlakk





Nézzétek meg a többiek alkotásait is!

12 megjegyzés

  1. Igazán jó ránézni erre a manikűrre ebben a szürke időben, nagyon jól sikerült :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Ma ugyanezt a lakk kombinációt viseltem, csak minta nélkül (jobb kézre nem lett volna türelmem megfestegetni a mintát), de így is eléggé jó érzés volt ezt viselni :D

      Törlés
  2. Nem szeretem a sárgát, se ezt a DD lakkot, de ez szuper! Ahogy szokták volt mondani: #nyammaszemnek

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól sikerült, tényleg olyan vidám is! (-:

    VálaszTörlés
  4. ez a free hand foltozás valami brutál szép! *.* az összkép is tökéletes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :D A foltoknál örültem volna, ha össze tudom mosni a színeket, de a végén már semmivel nem akartam "szenvedni" :D

      Törlés
  5. Most nézem, hogy nem írtam, pedig valamiért úgy emlékeztem... na de akkor most, nagyon szuper lett a manikűröd :)

    VálaszTörlés
  6. Sajnos kommentet írni csak most értem ide, de teljesen leesett az állam! Szuper-szépet alkottál! Nagyon köszönöm neked :) Puszi!

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.