:Yours ünnepi(es) manik


Nemrég a CND Nail Lounge-tól kaptam pár nyomdalemezt, név szerint a Square, Shape up!, Triangle és Face Facts érkezett hozzám. Készítettem velük pár akár elegáns, ünnepi alkalmakon is viselhető manikűrt, így ez a poszt most róluk fog szólni. Szeretem egyébként a :Yours lemezeket, jól kidolgozottak, aprólékosak a minták, könnyen fel lehet őket venni, és változatosak is. 
Ha a termékek nevére kattintatok, a webshopba irányít titeket, így ott is meg tudjátok őket nézni.


Nem az elkészítés sorrendjében mutatom meg a manikűröket, az első, ami bekerült a posztba, a Square lemezzel készült. Minden lakk (kivéve a nyomdalakk), amit felhasználtam a manikűrben, CND (CP Taxi, please; Black+Forth; Vinylux Radiant Chill). Felfestettem az alapszíneket, majd nyomdáztam a középső és gyűrűsujjamra, és egy ecsettel kitöltöttem pár rést a gyűrűsön.




Ez a manikűr gél lakkal készült, épp elutaztam egy kis időre, így biztosra akartam menni. Lecenté Champagne holo glittert használtam a gyűrűs és középső ujjaimra fehér alapon, majd fehérrel nyomdáztam rájuk. 




Ez az egyik kedvenc manikűröm. Itt is CP Black+Forth és Lecenté Champagne holo glittert használtam, ezúttal sima lakkozással, erre nyomdáztam egy egyszerű, de mutatós kis mintát a lemezről. Tetszik, hogy nem túl giccses, mégis csillivilli a végeredmény.




Be kell vallanom, ez a lemez a kedvencem a 4 közül. Tetszik, hogy olyan manikűröket lehet vele készíteni, amikhez egyébként kézügyesség hiányában sablon szükségeltetik, csak így kicsit hamarabb megvan a dolog. És persze elegáns manikűrökhöz is tökéletesek a minták. Alapként egy nude lakkot kentem fel, erre nyomdáztam fekete nyomdalakkal és a Vinylux Radiant Chill is tökéletesen alkalmas nyomdázásra, sötét és világos alapon egyaránt jól mutat.


Illetve készült még két másik manikűr is, ezek a lemezek nem újak, de nem akartam kihagyni őket a posztból, hiszen ugyanezen alkalomból készültek ezek a manik is.


Ehhez a manikűrhöz átlátszó lakkot és a Lecenté White holo glittert használtam (sajnos a nevével ellentétben nem igazán holo, de legalább csodaszép), átmenetet készítettem minden körmömre, majd mindegyikre rányomdáztam is a lemez legnagyobb sima csíkos mintájának 1-1 részletét. A mintát tekintve nem túl ünnepi, vagy elegáns, de a csillogás jól áll neki.




Ez az egyik legkedvencebb lemezem mind közül. 4 körmömre Vinylux Winter nights került, a középsőre pedig a Radiant Chillt kentem fel 2 rétegben, majd ugyanezzel nyomdáztam a többire, hol feljebb, hol lejjebb végződött a minta, kicsit bohókás, de mégis mutatós.



Ha választanom kellene, akkor a 4. és 5. (és harmadik helyen a 3.) manikűr lenne a legkedvencebb, de mindet szerettem elkészíteni. A lakkok, glitterek és lemezek minőségére sincs egyáltalán panaszom, úgyhogy nem csak karácsonykor merem őket bátran ajánlani.

A CiskaXCND kóddal pedig 10% kedvezményt kaphattok a vásárlásotok végösszegéből (nem csak karácsonykor)! 

Nektek melyik tetszik a leginkább?

2 megjegyzés

  1. A lemezek közül a Deco Dreams fogott meg leginkább a háromszög minták miatt. A manikűrjeid közül pedig a nude alapú Shape up! lemezzel készült annyira megtetszett már instagramon is, egyszerűen mádom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ❤ Nagyon örülök, hogy ennyire tetszik (a DD lemez és a manim is :D)!

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.