Avon áfonyás-fahéjas testpermet


Nekem kb. bármit el lehet adni, ami fahéjas, annyira odavagyok a fahéj illatáért és ízéért. Jöhet étel, ital, és az illatokkal is hasonlóan vagyok - így mikor szembejött velem a Notinon az Avon áfonyás-fahéjas testpermete, egy pillanatig sem gondolkodtam azon, hogy bekerüljön-e a virtuális kosárba.

Tudom, a testpermetek alapvetően inkább a nyári időszakra jellemzőek, már ami a használatot illeti, hiszen az illaton túl felfrissíti az embert, erre pedig ilyenkor nem igazán van szükség. És persze ilyenkor az ember inkább valami tartós parfümöt használ.

A külsejéről igazából sok mindent nem tudok elmondani, műanyag flakon szórófejjel, táskába dobós darab, a kupak nem lötyög, a helyén marad. Egyébként ezt a típusú megoldást (mármint a testpermetet) leginkább nyáron kedvelem én is, de néha van, hogy itthon felkapom és magamra fújom, szóval nem csak és kizárólag nyári darab, illetve akár gyerekeknek, tiniknek is jó megoldás lehet, ha amúgy a parfümözésért nincsenek oda.

Mivel testpermet, ezért nem is szabad elvárni tőle, hogy órákon át kitartson az illat. Ami egyébként meglepően édes, sokkal inkább a gyümölcs, és kevésbé a fahéj érződik ki belőle, emiatt egy hangyányit csalódott vagyok sajnos, annyira vártam, hogy fahéj illatban ússzak majd (jó, nem :)) ), mindemellett viszont nagyon szeretem az illatát, főleg, mikor valami édesre vágyom - és egyébként sokszor van ilyen (mondjuk nem télen, de úgy egész évet tekintve, de azért ilyenkor sem mindig mondok rá nemet). 


Ti szoktatok testpermetet használni?

4 megjegyzés

  1. Régebben Avon testpermet függő voltam :D. De tényleg, irdatlan mennyiséget használtam el belőlük. Most is van itthon belőle egy-egy darab, mert nyáron ezt használom és télen itthonra is befújom magam. Kedvencem a licsi-ibolya páros :). Én is imádom a fahéjat! De szerintem ezen már meg sem lepődsz :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy igen, ez nem meglepő :D Függő nem vagyok, de nagyon szeretem őket, szóval egy-egy darab általában van itthon, biztos, ami biztos :D

      Törlés
  2. Fahéj illatát szeretem, sőt a fahéjas ételeket, sütiket is. Testpermetet viszont nem használok, pedig van itthon...csak nem tudom miért :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mármint a miért arra vonatkozik, hogy miért nem használod, vagy hogy miért van egyáltalán otthon testpermeted? :D
      Nálam nemrég alakult ki egy a kattanás a fahéj irányába, a tavalyi évem második fele arról szólt, hogy fahéj minden mennyiségben. :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.