Essie | Sit me in the front row & Spool me over


Pár hete megkeresett Lily az enails.eu oldaltól, hogy lenne-e kedvem 1-2 lakkot kiválasztani a webshopból és ezekről írni a blogon. Amúgy nagyon jól esett a megkeresés (és nem mellesleg van blogger programjuk is, ahol mindig kiválasztanak 1-1 jelentkezőt, szóval érdemes megpróbálni, ha van olyan lakk, amit egyébként is szívesen kipróbálnátok), és hosszas böngészés után úgy döntöttem, 2 Essie lakkot választok, mivel eddigi lakkos "pályafutásom" során egyetlen Essie-t használtam csak, úgyhogy érdekelt, mit tudnak ezek az újabb verziók.


Nem mellékes, hogy nagyon tetszik ez a csavart üveg, igazán érdekes és szerintem egyedi is, és 13,5 ml-t tartalmaz, ami nem kevés. A választásom egyébként a Sit me in the front row és a Spool me over fantázianevet viselő darabokra esett. Egy nude-ot mindenképp szerettem volna, a másik pedig leginkább annak az eredménye, hogy fogalmam nem volt, mit válasszak, és a rózsaszínes árnyalatokkal általában nem szoktam mellélőni, és ez most sem történt másképp.

Az ecsetük lapított és lekerekített, kellően széles, viszont nem túlságosan, így a kisujjon is kényelmesen lehet használni. A lakkok meglepő módon (legalábbis a nude-nál meglepő volt) két rétegben fednek, és nem száradnak rekord sebességgel (de a jelszó még mindig a gyorsszárító fedőlakk). Az ecsetek nyele is csavart, hihetetlen, hogy ilyen apróságokra is ügyeltek, így tökéletes az összhang az üveggel - bár lehúzni róla a felesleget nem épp a legkönnyebb így, mindenesetre nem ad bosszankodásra okot, szerintem szuper. :)

Az én kedvencem egyébként a Spool me over lett, ez az a nude árnyalat, ami az én bőrtónusommal tökéletesen passzol, de a Sit me in the front row sem csúnya, sőt.






4 megjegyzés

  1. Mind a két lakk nagyon szép, de a nude a kedvencem, ha nem tudok választani egy nude mindig jól jön :) A rózsaszínnek is nagyon tetszik a színe :) Nagyon jókat választottal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, én is így érzem, persze tudtam volna még válogatni :D

      Törlés
  2. Szépek, tényleg, jó alapszínek, nekem nem volt még sosem Essie lakkom, valahogy mindig mást választottam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is tetszenek! Amúgy alapvetően én is így vagyok, igyekszem mindig valami extrább lakkot választani, de most ők lettek a "kiválasztottak" :))

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.