Madam Glam | Gél lakkok, 3D gél + 1 mani


Ismét érkezett egy kisebb csomagom a Madam Glam jóvoltából, ezúttal 4 gél lakk és egy 3D zselé lapult a pakkban. Egyébként meglepő, hogy milyen gyorsan ideért, 15-én lett elvileg feladva, 26-án pedig már a kezemben voltak, nekem ez mindig kellemes meglepetés. 3 gél lakkot és a 3D zselét én választottam, a negyedik gél lakk pedig pluszban volt a dobozkában.


Ezek, az előző Madam Glam posztban mutatott 2 mágneses gél lakkhoz hasonlóan, 3 lépéses gél lakkok, tehát kell alájuk base, illetve a 2 réteg szín után top coat. (na meg ugye fontos az előkészítés, de ez a one step gél lakkoknál is így van, szóval ez alap dolog).


Madam Glam 30% off : link + ciiska30


Ezt az árnyalatot anyu miatt választottam, nagyon szereti a mély, sötét, lilás színeket. Egyébként én a valóságban még ennél sötétebbnek is láttam a körmeimre kenve, viszont tényleg csodaszép, nekem is nagyon tetszik. (egyébként a széleket rendesen "lezártam", nem tudom, miért lett ilyen).


A Dusty Pastel Green nálam valahol félúton van a pasztelzöld és a menta között, nagyon tetszik, tökéletes tavaszi-nyári árnyalat, és más színekkel is jól összepasszintható. 

Eddig csak egyetlen holo gél lakkom volt a BPS-től, viszont amikor megláttam ezt, éreztem, hogy kell, mivel egyszerre visszafogott, de mégis kicsit extra, mármint mint ahogy a legtöbb holo lakk általában. Két rétegben tökéletesen fed, és tényleg elég vékony rétegeket kentem, szóval a holo csillámok tökéletesen végzik a dolgukat.

A Mango Halo-t nem én választottam, az pluszban került a csomagba, őszintén szólva annyira nem tetszik, nem mondom, hogy rosszul áll, vagy ne tudnám viselni, csak az alapszín annyira nem jön be. Elég sűrű maga a gél lakk (a másik 3-nál nem volt ilyen probléma, de ahogy látjátok, nem is egy kollekció részei), nem volt egyszerű szépen eloszlatni a körmeimen. Illetve, mivel jelly, így nem is igazán fed tökéletesen. És a glittereket néha halászni kell, de ezen egy kis rázás, meg fejreállítás segít.



Még sosem alkottam 3D zselével (mármint ezen kívül, de hagyjuk is :D), kíváncsi voltam, hogy mit tudok vele kezdeni, persze elsőre nem kezdtem nagy mókázásba, inkább csak óvatos, biztonsági játékos voltam. A manikűrömhöz a feljebb már mutatott Dusty Pastel Green és Holo Party kerültek fel alapként, majd a gyűrűsujjamra egy ecset segítségével festettem meg a mintát. Egyébként a csőrös résszel is lehet vonalat húzni, de nekem kényelmesebb volt ecsettel elkészíteni, amit szeretnék. Nagyon bejön egyébként ez a díszítési technika, szóval remélhetőleg nem csak mondom, hogy a későbbiekben biztos alkotok még ilyet, hanem így is lesz ((:.

A használata egyszerű amúgy, megfestjük vele a mintát, ezután pedig köttetjük UV- vagy LED lámpában.



4 megjegyzés

  1. Nagyon szupereket választottál, nekem is mind tetszik (persze az annyira nem amit nem te választottál, az valahogy nekem se, bár általában az ilyen pötyis lakkok nekem nem jönnek be) És a manikűr a végén is nagyon jó lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!
      Amúgy nyáron valami bohókás manihoz jó alap lehet, meg tényleg mangós a színe, szóval hű a nevéhez, es egyébként, amikor még válogattam, megnéztem ezeket a jelly gél lakkokat is a weboldalon, végül egyet sem választottam belőlük, erre tessék :D

      Törlés
  2. és erre a 3D gélre lehetne port is szórni ugyanúgy, mint a nyomdazselére? mennyire áll ki a köröm felületéből? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem simán lehet, arról pedig, hogy mennyire áll ki, töltök majd fel a posztba képet :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.