CND Creative Play gél lakk minták és Activator


Ismét itt. :) Ígérem, igyekszem gyakrabban posztolni majd, és ez most már valóban nem üres ígéret, vannak ötleteim és nem, nem mindegyik CND-s bejegyzés, de nyilván a munkámból kifolyólag ezek sem szorulnak mostantól a háttérbe, mivel most már legálisan, munkaidő alatt alkothatok - ez mennyire jó már. :) Úgyhogy a mai posztot az elmúlt időszakban készült kis swatchstickes alkotásaimnak szentelem, amik CP gél lakkal készültek, de egyébként nyilván elkészíthetőek sima körömlakkal is, illetve egyáltalán nem bonyolultak, egy nagyon minimális kézügyesség szükséges hozzájuk - na meg lakkok, ecset, néha glitter, meg türelem. :)


11 minta készült egyelőre, vannak köztük nyárias, és kevésbé nyárias minták is, illetve ha esetleg van igény valamelyiknél step-by-stephez (leginkább gél lakk vonatkozásban), akkor szívesen elkészítem majd a későbbiekben.




Az én kedvencem ez a 4. Az első, vizes-bubis leginkább a kidudorodó buborékok miatt lett nagy szerelem, ami top coat-tal, illetve kevés építőzselével is simán megoldható, attól függően, hogy kinek melyik szimpatikus. A lilás alapú a háromszögek és a holo glitter miatt került be a válogatásba, a 3., glitteres pedig a színek és a glitterek összhatása miatt. A dinnyés a kissé márványos "alap" miatt került be a kedvencek közé.




Ha gél lakkoz az ember lánya, elengedhetetlen egy jó alap. A CND kínálatában megjelent a Color Activator névre hallgató verzió, ami tulajdonképpen nem más, mint egy fehér színű alap. 

Előnyei:
► nem kell plusz fehér réteg semmi alá
► a színek sokkal intenzívebbek, telítettebbek
► a kevésbé jól fedő lakkok önmagukban is megállják így a helyüket








És egy kis plusz közérdekű információ így a poszt végére. :) Vasárnap éjfélig a CND Nail Lounge webshopban (és persze az üzletben is) 25% kedvezménnyel tudjátok megvásárolni a Creative Play gél lakkokat (nem kell semmi plusz kód a kedvezményhez). 

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.