Avon | Little black dress Weekend & Luck Limitless


Az elmúlt időszakban két parfüm is érkezett hozzám az Avon jóvoltából, mindkettő meglepi volt, és az ilyen típusú meglepetéseknek mindig örülök, igazán jólesik, hogy rám is gondolnak. Habár korábban futottam már bele olyan parfümbe a cégtől, ami nem az én orromnak való volt, ettől függetlenül mindig kíváncsian várom az újabb és újabb illatokat tőlük.


A Weekend és Luck Limitless parfümök érkeztek hozzám, és igazából mindent elmond, ha annyit írok, hogy mást nem is használok rajtuk kívül már egy ideje. A Weekend még korábban, talán májusban érkezett, a LL pedig kissé kalandos úton került hozzám még ebben a hónapban. 

Mindkettő szuper nőies illat, ám míg a Weekend inkább az elegánsabb, főszeresebb vonalat képviseli, addig a Luck Limitless inkább gyümölcsösebb, édesebb. Persze hozzá kell tennem, hogy rajtam. Hiszen a Weekend is tartalmaz gyümölcsös jegyeket, ennek ellenére rajtam mégsem igazán jönnek elő, habár nem bánom, mert így is szuper illata van. A Luck pedig a tökéletes sárgadinnye illat, habár az illatjegyek között semmi ilyesmi szóba sem kerül, mégis, akár csak az üvegben szagolva, akár ruhára, bőrömre fújva egyből a sárgadinnyére emlékeztet.

Apropó, az üvegek. A LBD Weekend a szokásos formát kapta, a címke kapott egyedül más design-t, nagyon tetszik, egyszerre bulis és elegáns. A LL pedig igazán bájos a kis masnival az üvegen, imádom.

Tartósságukat tekintve annyira nem tarolnak, de táskabarát méretükből adódóan számomra ez nem jelent különösebb problémát, napközben könnyű előkapni és egyszer újrafújni őket - persze nem egyszerre. :)

Összességében, ahogy a legtöbb Avon parfüm esetében, őket is bátran tudom ajánlani, talán most kimondottan célcsoport nélkül is, persze most sem árt, ha megvétel előtt van lehetőség kipróbálásra, úgy biztos nem csalódunk. :)

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.