Köröm-, kéz- és lábápolás | Ajánló

Köröm- és kézápolós poszt legutoljára nagyjából fél éve volt a blogon utoljára, ami összességében egy mini update-ként került ki, nagyobb hangvételű ápolós cikk utoljára tavaly májusban íródott. Lényegében a mai bejegyzés nem egy saját kéz-, köröm- és lábápolós rutin frissítés lesz, inkább csak szeretnék pár terméket a figyelmetekbe ajánlani.

Az előző, köröm- és kézápoló bejegyzéseket megtekinthetitek az alábbi linkeken (időrendben visszafelé):


Kéz- és körömápolás


A csomag tartalma:
* 15 ml Cuticle Eraser
* 7,3 ml SolarOil
* Spa Gardenia Woods Scrub (59ml) és Lotion (248 ml)
* Fairytale bag 

A SolarOil, illetve a Gardenia Woods lotion (mini kiszerelése) már helyet kapott 1-1 bejegyzésben, róluk itt és itt olvashatsz. A Cuticle Eraser a körömbőr eltávolítására szolgál, illetve megakadályozza a túlzott bőrnövekedést. A Gardenia Woods Scrub egy bőrradír, amivel a szennyeződéseket, elhalt bőrsejteket távolíthatjuk el, illetve a használata után könnyebben szívódik be a testápoló.
A Fairytale bag pedig #olyancukihogybelehalok.




A csomag tartalma:
* 15 ml RescueRxx
* 15 ml Cuticle Eraser
* 15 ml SolarOil
* 74 g Cucumber Heel Therapy

A RescueRxx is szerepelt már a blogon egy korábbi posztban, ahogy a feljebb említett SolarOil is. A Cuticle Eraser ebben a szettben is helyet kapott, illetve a csomag része még egy Cucumber Heel Therapy krém, ami egyaránt használható kézen és lábon is. Intenzív hidratálást, puha bőrt biztosít, illetve a rendszeres használatával elkerülhető a bőrkeményedés.

CND manikűrkészlet



Egy elég jól felszerelt manikűrkészletről van szó, minden benne van, amire csak egy jól és precízen elkészített manikűrhöz szükség lehet. Körömvágó olló, bőrvágó csipesz, körömcsipesz, bőrfeltoló és kaparó egyaránt helyet kapott ebben a kis szettben (illetve körömösöknek jól jöhet még a tipvágó is :) ).

Almond Intro pack



A csomag tartalma:
* Almond Milk Bath 59 ml
* Almond Illuminating Masque 74 g
* Almond Moisture Scrub 95 g
* Almond Hydrating Lotion 59 ml
* Cuticle Eraser 15 ml

A mandulás kezdő szett tulajdonképpen egy kicsit összetettebb kézápoló készlet, benne áztatóval, maszkkal, bőrradírral és hidratáló testápolóval, emellett egy körömágybőr eltávolító is helyet kapott a pakkban.)

Gardenia Woods Spa csomag



A csomag tartalma:
* Gardenia Woods Lotion 248 ml
* Gardenia Woods Scrub 248 ml
* Gardenia Woods Soak 410 g
* ajándék CND táska

Szintén egy spa manikűr szett, benne áztatóval, radírral és testápolóval, illetve ajándékba jár a készlethez egy CND táska.



Lábápolás

 Nyári lábápoló csomag



A csomag tartalma:
* 2 Cucumber Heel Therapy 74 g
* Sarokreszelő
* Spatula
* Lábujj elválasztó
* Pedikűr papucs
* Fairytale bag

A Fairytale neszesszer az alapja ennek a szettnek is, ahogy a nyári bőrápolónak, csak ebbe a szettbe egy alapos, mégis otthon könnyen elvégezhető pedikűr kiegészítői kerültek.

Marine intro pack



A csomag tartalma:
* Marine Mineral Bath 85 g
* Marine Salt Scrub 95 g
* Marine Cooling Masque 85 g
* Marine Hydrating Oil 71 ml
* Cuticle Eraser 15 ml

Ha valaki professzionális, de otthon is elvégezhető lábápolásra vágyik, annak tökéletes megoldás lehet a Marine intro pack, ami a manduláshoz hasonlóan tartalmaz áztatót, lábradírt, ezen felül hűsítő maszkot, hidratáló olajat is. A szett része még egy Cuticle Eraser (ez szemmel láthatóan minden egyes ápolási folyamatban fontos szerepet kap).


A két Fairytale neszesszeres csomagon és a manikűrkészleten kívül minden pakkhoz fel tudjátok használni a CiskaXCND kódot, 10% kedvezményért (ezeken kívül még Vinylux és Creative Play körömlakkok szerezhetőek be a kóddal). A neszesszer sajnos nem megvásárolható önmagában :)

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.