Lush termékek


Még májusban volt lehetőségem résztvenni Eleni és Kati Lush-os közönségtali-workshopján, amit még egyszer nagyon szépen köszönök. Talán életemben először jártam Lush üzletben, és ami azt illeti, nagyon nem próbáltam még korábban Lush terméket, amiket igen (egy tusfürdő és egy kézkrém), azt is Eleni jóvoltából, szóval mondhatni ő az én Lush tündérkeresztanyám. :D 


Imádtam az üzletet. Fantasztikus illatok, és színek egyvelege, szuper figyelmes Lush lányokkal. Az este folyamán készítettünk egy Sex Bomb fürdőbombát, illetve egy Brightside habfürdőt is. Maga az egész készítés egy élmény volt, és egyébként hihetetlenül gyorsan telt az idő, de ilyen ha jó társasággal vagy körülvéve és még a program is remek. Viszonylag sok képet készítettem, de sajnos csak telefonnal, így nem mondanám őket túlzottan minőséginek, de remélem, nektek is átad egy keveset a látványból ez a pár kép, ha már az illatokat nem tudom így kijelzőn keresztül eljuttatni hozzátok.




A rendezvény végén mindenki kapott egy goodie bag-et, az elkészült fürdőbombán és habfürdőn túl. Eléggé meglepett, mert hát már maga a két, általunk készített termék és a kellemes program önmagában is bőven megállta a helyét. Az én csomagomban egy Honey ajándékszett és egy New szilárd hajpakolás lapult. 


A habfürdőt imádtam, 3 részletben használtam el, de szerintem simán lehetett volna hatodolva is. Kicsit fura volt narancssárga színű vízben fürdeni, de az illata valami fantasztikusan narancsos, és nagyon sokáig kitart, illetve igazán puha, kellemes tapintású lett a bőröm tőle.
A fürdőbomba szintén nagy kedvenc. A virág (ami az általam készített bombában kb. elbújt) nekem eléggé meglepetés volt olyan szempontból, hogy azt hittem, az is majd elpezseg valami módon, de nem, igazából "kivirágzott". :) A víz pedig rózsaszín lett a bombától. Habár nem voltam stresszes a használatkor, de nekem már a színe is megnyugtató volt, az illata pedig nagyon kellemes, virágos.




A Honey csomag maga a méz-mennyország, fantasztikus mézes illat van a dobozban. Sőt, ami azt illeti, a tusfürdő (It's raining men) nekem már-már túlzottan is mézes. Viszont a nevét imádom. Tusfürdőként nem használtam, mert mint írtam feljebb, nekem úgy nagyon "sok", viszont habfürdőként is szuper volt.
Az ajakbalzsam (Honey) viszont nagyon jó, kevésbé mézes, de érezhető, hatását tekintve is. A szemcsék nem karcolnak, kellemes érzés eldolgozni az ajkakon, és a végeredmény pihe-puha ajkak.
A testvajat (Scrubee) eddig csak egyetlen egyszer használtam, így róla túl sok információt nem tudok adni - bár valószínűleg a többi alkalommal is ugyanolyan hatást fog kifejteni. Testhőre olvad, alapvetően nem mondanám nehéz testvajnak, eldolgozni könnyű, de lassan szívódik be. Csak a lábszáraimon használtam, azok hajlamosak leginkább kiszáradni bármikor. A végeredmény kellemes, puha, selymes tapintású, nem kiszáradt bőr.
A szappant viszont még egyáltalán nem használtam, nem vagyok szappanos típus, úgyhogy róla nem mostanában fogok beszámolni :)



Hajpakolást elég ritkán használok, szilárd hajpakolást meg még sosem próbáltam (de például ugyanígy kimaradt az életemből a szilárd sampon is). Forró vízbe kell áztatni a rózsaszín tömböt, megvárni, amíg teljesen elkeveredik a vízzel, utána száraz hajra felvinni és várni 20 percet. Hát, olyan volt, mintha pudingot dolgoztam volna el a hajamon, fura érzés volt. Puha és jó illatú volt a hajam szárítás után is, mondjuk a samponom alapból nem egy illatosított típus, szóval nem is tudta volna elnyomni a pakolás illatát. Csodát ugyan nem tett a hajammal, de nyilván egyszeri használat után nem is szabad ilyenre számítani. Egyébként szerintem baromi sok, ha egyből az egészet felhasználjuk, nekem legalábbis a fele is bőven elég lett volna.


Még az Elenitől kapott utószülinapi csomagomban lapult a Karma Kream nevű kézkrém (vagy kéz-és testápoló, de nekem marad kézkrém), aminek nagyon örültem, mert hát kézkrémből sosem elég, bár mióta Budapesten élek, még nem halmoztam fel sokat, összesen 4 van a tulajdonomban (a táskámban meg általában egy sincs...). Sajnos a mandulaolaj, kakaóvaj, narancs illatokból én vajmi keveset vélek érezni, leginkább a fenyő kerül előtérbe, és marad is, viszonylag tartósan. A hatását tekintve elég jó kis krém, a száraz részeket feltölti élettel és puha bőrt hagy maga után. Elég belőle keveset használni és hamar beszívódik - a bejegyzés írása közben is épp bekentem vele a kezem, és hát nagyjából fél-1 perc után már nyugodtan pötyöghettem újra.

Összességében nagyon bejönnek a termékek, és ha törzsvásárló nem is leszek, de alkalomadtán biztos be fogok 1-2 termékért térni valamelyik üzletükbe :)

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.