IsaDora rúzsok - 3 tökéletes választás őszre


Korábban csak egyetlen alkalommal próbáltam rúzst az IsaDora kínálatából, de akkor nem igazán volt pozitív a kapcsolatunk, ettől függetlenül egy termék után nyilván nem írtam le magamban a márkának ezt a vonalát (a lakkjaikat pedig kifejezetten imádom egyébként). Úgy esett, hogy az akkori poszt kikerülésétől számítva pont egy évvel később ismét hozzám került 3 IsaDora rúzs. És ez a poszt most róluk szól. :)


A három rúzs 3 különböző kollekció részeként kapható a Douglas Parfümériákban. 

  • Az első rúzs a Perfect Matt Lipstick-ek közé tartozik, és a Bare Blush nevet viseli. Nagyon könnyű felkenni, egyáltalán nem szárít, nem mozog odébb, kellemes matt finise lesz, és habár azt nem tudom mondani, hogy ígéretéhez híven egész nap kitart (vagy kitart, ha nem eszel és nem iszol), de könnyű újrakenni, nincs macera az eltávolítással sem.
  • A második szépség, A TÖKÉLETES őszi rúzs számomra. Habár egyébként még mindig a matt vonal az, amiért odavagyok, ennek ellenére a Lip Desire Sculpting Lipstick vonalat is bátran ajánlom bárkinek. Ez a Ginger Brown nevet viseli, és igazából amennyire féltem egyszerre merész színt és fényesebb finist együtt viselni, ezzel például egyáltalán nem érdekel, hogy esetleg ki mit gondol. Egy evést rajtam simán túlél, pedig nem kis magokat csipegettem egyébként, de mondjuk egy hamburger előtt nem biztos, hogy bevállalnám, mindenesetre egy kevésbé "vad" étkezést meg ivást simán kibír.
  • A harmadik, kissé kilógó darab pedig egy szájfény, nevezetesen a Lip Booster kiadás Glossy Praline árnyalata. Ennek a kollekciónak az a lényege, hogy az ajkakat kicsit teltebbé varázsolja, emellett hidratál,  feszesít és ápol. Nem vagyok oda különösebben a szájfényekért, de ennek a színe nagyon tetszik az ajkaimon (bár azért nyilván nem ennyire vastagon kenem, mint lenn a swatchoknál), és azt is könnyű megszokni, hogy csíp, hála a benne lévő kapszaicinnek. Nem az a tipikus ragacsos szájfény, amibe a legutolsó szösz vagy hajtincs is beleragad, hanem kényelmes viselet, nem tapaszt.





Ha a háromból kellene kedvencet választanom, kissé "meglepő, de mégse" módon a Ginger Brown győzne. A Bare Blush tökéletes my lips but better, imádom, tényleg kényelmes viselni, de nekem valahogy ez az ősz most a dögösebb, bevállalósabb színeket jelenti.


Nem ezek életem szelfijei (az utolsón kimondottan fáradt is voltam, de épphogy látszik a szájfény csillogása), de szerettem volna őket megmutatni "akció" közben :)

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.